Ηλεκτρικός τροχός τοποθέτησης φίλτρων EFW-mini Zoom

ZWO

Ηλεκτρικός τροχός τοποθέτησης φίλτρων EFW-mini

# ZWO-EFW-MINI

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος ηλεκτρικός τροχός 1.25’’ τοποθέτησης φίλτρων του κόσμου! Με βάρος μόλις 300 γραμμάρια και μέγεθος που χωράει σε μια παλάμη!
Άμεσα διαθέσιμο
249,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ηλεκτρικός τροχός τοποθέτησης φίλτρων EFW-mini 

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος ηλεκτρικός τροχός 1.25’’ τοποθέτησης φίλτρων του κόσμου!

Περιγραφή

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος ηλεκτρικός τροχός 1.25’’ τοποθέτησης φίλτρων του κόσμου! Με βάρος μόλις 300 γραμμάρια και μέγεθος που χωράει σε μια παλάμη!


Ο τροχός αυτός έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με τη μέθοδο CNC (Computerized Numerical Control). Πολύ λεπτός σχεδιασμός, με πάχος μόλις 20 mm.

Ο κύριος κορμός του τροχού ZWO EFW είναι το μοτέρ διακριτών βημάτων (step motor). Χαρακτηρίζεται από αξιόπιστη απόδοση και υψηλή ποιότητα και είναι κατασκευασμένο από την NPM της Ιαπωνίας.

Ο τροχός μπορεί να δεχτεί πέντε φίλτρα διαμέτρου 1.25’’ ή 31 mm. Ο ηλεκτρικός τροχός φίλτρων EFW-mini της ZWO μπορεί να περιστραφεί είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε με άνεση το φίλτρο που επιθυμείτε.

Για την τροφοδότηση του τροχού EFW-mini, αρκεί ένα καλώδιο USB. Η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας είναι [email protected] Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του τροχού με ψυχόμενη κάμερα, μέσω θύρας USB 2.0.

Εάν το μοντέλο της κάμερας που χρησιμοποιείτε είναι το ASI1600 της ZWO, τότε, η απόσταση μεταξύ του φίλτρου και του αισθητήρα της κάμερας θα είναι περίπου 10 mm. Φίλτρα διαμέτρου 1.25’’ δεν θα παρουσιάζουν βινιετάρισμα όταν ο εστιακός λόγος είναι μέχρι f/5. Αντίστοιχα, φίλτρα διαμέτρου 31 mm δεν θα παρουσιάζουν βινιετάρισμα όταν ο εστιακός λόγος φτάνει μέχρι f/2.

Για ισορροπία χρωμάτων RGB 1:1:1, προτείνεται η χρήση των φίλτρων RGBL της ZWO μαζί με την κάμερα ASI1600.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 300

Επιπλέον Πληροφορίες

Επιπλέον Πληροφορίες


Το πλήρες σετ του τροχού EFW-mini της ZWO περιλαμβάνει:
-τροχός EFW-mini
-ρύγχος (nosepiece) τύπου Τ2
-1.25’’ holder-T2
-T2-T2
-καλώδιο USB 2.0


Για το φίλτρο 1.25’’ απαιτείται: σπείρωμα μήκους μικρότερο των 3 mm, ύψος (χωρίς το σπείρωμα) μικρότερο των 7 mm.
Για το φίλτρο 31 mm απαιτείται: ένα σετ βιδών Μ2 και washers (πλακέ μεταλλικές ροδέλες) για τη στερέωση των φίλτρων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.