NV PULSAR Challenger G2+ 1x21 Head Mount Kit, 74091 Zoom

YUKON

NV PULSAR Challenger G2+ 1x21 Head Mount Kit, 74091

# YUK-9100080127

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Challenger G2+ (1x21) είναι γνωστό για τη λειτουργικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή νυχτερινής παρατήρησης είτε κρατώντας την στο χέρι είτε σε συνδυασμό με τον ιμάντα κεφαλής ώστε να προσαρμόζεται στο κεφάλι και να μένουν τα χέρια ελεύθερα. Η συσκευή είναι, επίσης, κατάλληλη για ποιοτική νυχτερινή φωτογράφηση.AR Challenger G2+ 1x21 Head Mount Kit, 74091
Διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

NIGHT VISION PULSAR Challenger G2+ 1x21 Head Mount Kit

Το Challenger G2+ (1x21) είναι γνωστό για τη λειτουργικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή νυχτερινής παρατήρησης είτε κρατώντας την στο χέρι είτε σε συνδυασμό με τον ιμάντα κεφαλής ώστε να προσαρμόζεται στο κεφάλι και να μένουν τα χέρια ελεύθερα. Η συσκευή είναι, επίσης, κατάλληλη για ποιοτική νυχτερινή φωτογράφηση.
Το σώμα της συσκευής είναι ερμητικά σφραγισμένο και επιτρέπει τη χρήση σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (ομίχλη, βροχή, σκονισμένο περιβάλλον, αμμοθύελλα κ.λπ.).
Ένα σοβαρό πλεονέκτημα είναι το μεγάλο eye relief του προσοφθάλμιου φακού, που επιτρέπει σε όσους φορούν γυαλιά (οράσεως) να μη χρειάζεται να τα βγάλουν.
Ειδικά σχεδιασμένα οπτικά σε συνδυασμό με τον σωλήνα δεύτερης γενιάς (G2+) και τον ευρυγώνιο προσοφθάλμιο φακό πέντε (5) στοιχείων δίνουν μια ευκρινή και λεπτομερή εικόνα.
Το Challenger G2+ (1x21) είναι εξοπλισμένο με έναν ευρυγώνιο φακό υπερύθρων μικρής εμβέλειας. Έχει, όμως, και θέση για την προσαρμογή βοηθητικού, πιο ισχυρού, φακού υπερύθρων με ρυθμιζόμενη εστίαση.
Η συσκευή και το ενσωματωμένο φωτιστικό υπερύθρων ενεργοποιούνται με τη βοήθεια ενός διακόπτη on/off.
Ο σχεδιασμός του διακόπτη εμποδίζει την ενεργοποίηση του φωτισμού υπερύθρων τυχαία (προκειμένου να αποφευχθεί αποκάλυψη του παρατηρητή).
Το φάσμα των εφαρμογών του Challenger G2+ (1x21) καθορίζεται από το βάρος και τις διαστάσεις του, χαρακτηριστικά που είναι ιδανικά για νυχτερινό περπάτημα, νυχτερινή ποδηλασία, νυχτερινό προσανατολισμό (ειδικά εάν χρησιμοποιηθεί με τους ιμάντες κεφαλής), τουρισμό, κυνήγι, φύλαξη βιομηχανικών εγκαταστάσεων και ιδιωτικής περιουσίας, στρατιωτική χρήση, αθλητικά παιχνίδια, περιπολίες και επιχειρήσεις διάσωσης.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 360
Διάμετρος Φακού (mm) 21
Μεγέθυνση (x) 1
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 40°
Exit pupil (mm) 7
Eye Relief (mm) 25

Επιπλέον Πληροφορίες

Γενιά Οπτικού Σωλήνα* :EPM207G-11-13B (II+)
Ανάλυση, γραμμές ανά χιλιοστό (κατ’ ελάχιστο): 40
Βεληνεκές παρατήρησης, m: 200
Ρύθμιση διοπτρίας του προσοφθάλμιου: ±4
Τάση λειτουργίας, Volt: 3V (1xCR123A)
Υποδοχή τρίποδα, ίντσες: ¼
Ελάχιστη διάρκεια λειτουργίας με υπέρυθρες off/on, ώρες: 50/20
Θερμοκρασιακή περιοχή λειτουργίας: -20 °C …+40 °C
Βαθμός προστασίας, κωδικός IP: IP65
Διαστάσεις, mm: 163x79x57
Βάρος συσκευής, kg : 0.36
Βάρος του ιμάντα κεφαλής, kg: 0.2

* - Η συσκευή χρησιμοποιεί τον ίδιο ή παρόμοιας ποιότητας ηλεκτρονικό πολλαπλασιαστή φωτός.

** - Μέγιστη απόσταση παρατήρησης ενός αντικειμένου διαστάσεων 1,7x0,5m σε κανονικές νυχτερινές συνθήκες (0,05lux – τέταρτο Σελήνης).

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.