ΞΥΛΙΝΟΙ ΚΥΒΟΙ ΠΑΖΛ ΖΩΑ Zoom

TOOKY TOY

ΞΥΛΙΝΟΙ ΚΥΒΟΙ ΠΑΖΛ ΖΩΑ

# EPS-TKG043

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με αυτούς τους ξύλινους κύβους παζλ το παιδί μπορεί να δημιουργήσει τέσσερα διαφορετικά σχέδια αγαπημένων ζώων του ζωολογικού κήπου, να εξασκήσει τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητά του και να βελτιώσει τις κινητικές του δεξιότητες και τον συγχρονισμό χεριού-ματιού.
Διαθέσιμο
16,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΞΥΛΙΝΟΙ ΚΥΒΟΙ ΠΑΖΛ ΖΩΑ

Με αυτούς τους ξύλινους κύβους παζλ, που τοποθετούνται κάθετα σε πίρους, το παιδί μπορεί να δημιουργήσει τέσσερα διαφορετικά σχέδια αγαπημένων ζώων του ζωολογικού κήπου, να εξασκήσει τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητά του και να βελτιώσει τις κινητικές του δεξιότητες και τον συγχρονισμό χεριού-ματιού.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 24 μηνών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις: 14 x 14 x 6 εκ.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.