Αγαπητοί μας πελάτες, 

Οι παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι πρωτόγνωρα αυξημένες και ήδη υπάρχουν πολύ σημαντικές καθυστερήσεις πολλών ημερών στις παραδόσεις από τις εταιρίες διανομής (courier). 

Εμείς στο Πλανητάριο Θεσσαλονίκης, παρότι έχουμε δεχθεί το τελευταίο διάστημα έναν απίστευτο καταιγισμό παραγγελιών, καταβάλαμε μέχρι σήμερα κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η παραγγελία σας να προωθηθεί στις εταιρίες διανομής μέσα σε 24-48 ώρες από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελίας σας. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι εταιρίες διανομής έχουν αναστείλει προσωρινά την παραλαβή των δεμάτων, μέχρις ότου παραδώσουν τον ήδη αυξημένο όγκο παραγγελιών. Πολλές παραγγελίες, παραμένουν στις αποθήκες μας συσκευασμένες και έτοιμες προς αποστολή, ελπίζοντας πως σύντομα θα είναι σε θέση οι εταιρίες διανομής να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη μεγάλη ζήτηση. 

Ενδεικτικά, δείτε τα παρακάτω άρθρα σχετικά με τις καθυστερήσεις και με ανακοινώσεις των εταιριών διανομής:

 

 

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη σας ότι ακόμη και αν η εταιρία διανομής παραλάβει την παραγγελία σας από εμάς, δεν σας εγγυόμαστε πως θα σας παραδοθεί έγκαιρα στα χέρια σας, δηλαδή σε 1-2 εργάσιμες μέρες που είναι ο συνήθης χρόνος παράδοσης. 


Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, με Υγεία!