ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ SKYWATCHER SYNSCAN V5 Zoom

SKYWATCHER

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ SKYWATCHER SYNSCAN V5

# SKHAND5

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Για κατόχους έκδοσης V.2 (ή μεταγενέστερης) ή για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις στηρίξεις EQ6 SynTrek ή HEQ5 SynTrek σε πλήρως SynScan.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
199,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ SKYWATCHER SYNSCAN V5

 

Για κατόχους έκδοσης V.2 (ή μεταγενέστερης) ή για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις στηρίξεις EQ6 SynTrek ή HEQ5 SynTrek σε πλήρως SynScan.
Το χειριστήριο SynScan V5 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως: firmware αναβαθμίσιμο μέσω internet, βελτιωμένη ακρίβεια σκόπευσης (PAE) και τη δυνατότητα να αποθηκεύει δεδομένα αστρικών ευθυγραμμίσεων. Επίσης, δέχεται ποντίκι GPS.

 


Επιπλέον Πληροφορίες

• Μέθοδοι ευθυγράμμισης: με ένα αστέρι, με δύο αστέρια, με τρία αστέρια.
• Ακρίβεια σκόπευσης: έως 1 δευτερόλεπτο της μοίρας.
• Κατάλογοι ουράνιων αντικειμένων: Messier, IC, NGC, Caldwell.
• Βάση δεδομένων με 13740 ουράνια αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: πλανήτες, ονοματισμένοι αστέρες, διπλοί αστέρες, μεταβλητοί αστέρες και αντικείμενα που ορίζονται από τον χρήστη. 
• Διόρθωση του backlash.
• Διόρθωση του περιοδικού σφάλματος (PEC)
• Κορυφαία συμβατότητα με PC: συμβατό με ASCOT και με το πρωτόκολλο NexStar-5i και σετ εντολών για ρύθμιση από τον χρήστη του κοντράστ της οθόνης LCD, της έντασης του φωτισμού LED και της έντασης του βομβητή.


Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο σύνδεσης με τη στήριξη. Καλώδια για σύνδεση με τις στηρίξεις HEQ5, NEQ6 ή με αλταζιμουθιακές στηρίξεις (μοντέλα Syntrek & PRO) διατίθενται ανεξάρτητα.

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.