Χειριστήριο NexStar+ EQ για ισημερινές στηρίξεις Zoom

CELESTRON

Χειριστήριο NexStar+ EQ για ισημερινές στηρίξεις

# CE93982

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το χειριστήριο NexStar+ EQ της Celestron συνοδεύει όλα τα σημερινά τηλεσκόπια Go-To της Celestron που έχουν ισημερινή στήριξη: Advanced VX, CGEM, CGEM II, CGX και τα αυτοματοποιημένα CGX-L.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
169,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Χειριστήριο NexStar+ EQ για ισημερινές στηρίξεις

Το χειριστήριο NexStar+ EQ της Celestron συνοδεύει όλα τα σημερινά τηλεσκόπια Go-To της Celestron που έχουν ισημερινή στήριξη: Advanced VX, CGEM, CGEM II, CGX και τα αυτοματοποιημένα CGX-L.

Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε πρόσβαση στην τεράστια βάση δεδομένων του NexStar+, που περιέχει περισσότερα από 40.000 ουράνια αντικείμενα. Μπορείτε να στρέψετε αυτόματα το τηλεσκόπιο στα αντικείμενα διάφορων καταλόγων, όπως Messier, NGC, Caldwell, καθώς και στα πιο λαμπρά αστέρια του SAO. Περιλαμβάνονται επίσης οι πλανήτες και μια λίστα με τα πιο δημοφιλή αντικείμενα. Αν δεν έχετε αποφασίσει τι να παρατηρήσετε, χρησιμοποιήστε το Tour Mode, που θα σας δείξει μια συλλογή από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα που είναι θεατά την ημέρα και ώρα της παρατήρησης!

Το NexStar+ διαθέτει πολλές ευκολίες, όπως το SkyAlign, ρυθμιζόμενη μέγιστη ταχύτητα περιστροφής, Πολική Ευθυγράμμιση All-Star, προγραμματιζόμενα όρια περιστροφής και άλλα.

Αυτό το χειριστήριο ενσωματώνει τεχνολογία αναβάθμισης μέσω USB, που επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίζουν το λογισμικό του μέσω του Celestron Firmware Manager.Επιπλέον Πληροφορίες

• Το χειριστήριο NexStar+ είναι συμβατό με τα αυτοματοποιημένα ισημερινά τηλεσκόπια της Celestron.
• Συμβατό με τις σειρές τηλεσκοπίων και στηρίξεων Advanced VX, CGEM, CGEM II, CGX και CGX-L.
• Αναβαθμίζεται μέσω ίντερνετ και USB. Μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις στο celestron.com.
• Βάση δεδομένων με 40,000 αντικείμενα.
• Οθόνη LCD δύο γραμμών, 16 χαρακτήρων, με ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού.
• Τώρα συνδέεται απευθείας στον υπολογιστή σας μέσω ενός καλωδίου mini-USB cable (δεν περιλαμβάνεται) για αναβαθμίσεις του λογισμικού ή για έλεγχο του τηλεσκοπίου με λογισμικό άλλων εταιρειών.

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.