ΧΑΡΤΟΝΕΝΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (VR) Zoom

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΧΑΡΤΟΝΕΝΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (VR)

# PL-00006

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Απολαύστε την τρισδιάστατη αίσθηση που παρέχουν διάφορες εφαρμογές σε χρήστες κινητών Android ή iPhone, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με αυτά τα γυαλιά VR.
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 14,90 €

Τιμή προσφοράς: 7,80 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Χάρτινα γυαλιά Virtual Reality (για Android, iPhone)

 

Απολαύστε την τρισδιάστατη αίσθηση που παρέχουν διάφορες εφαρμογές σε χρήστες κινητών Android ή iPhone, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με αυτά τα γυαλιά VR! 

Φακοί 25 mm και 37 mm για τη νέα έκδοση 


Χαρακτηριστικά:

  • Δέχεται κινητά τηλέφωνα με μήκος έως 15 cm και πλάτος έως 8,5 cm (6" μέγεθος οθόνης). Λειτουργεί με συσκευές iPhone και Android.
  • Συναρμολόγηση με 3 κινήσεις, σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Τοποθετείτε το κινητό, διπλώνετε το καπάκι, το ασφαλίζετε με το velcro και είστε έτοιμοι για το θέαμα.
  • Έρχεται συσκευασμένο σε προστατευτική θήκη. Όταν δεν χρησιμοποιείται, διπλώνεται εύκολα στην κατάσταση συσκευασίας και αποθηκεύεται στην προστατευτική θήκη.
  • Ασύμμετροι αμφίκυρτοι φακοί. Διάμετρος 25 mm με εστιακή απόσταση 45 mm ή διάμετρος 37 mm με εστιακή απόσταση 50 mm.
  • Νέα μέθοδος ενεργοποίησης. Το αγώγιμο κουμπί από αφρώδες υλικό έχει αντικαταστήσει τον μαγνητικό διακόπτη της προηγούμενης έκδοσης (v1). Λειτουργεί με συσκευές που «τρέχουν» είτε iOS είτε Android.
  • Εμπνευσμένο από το Google Cardboard Version 2.
  • Διαστάσεις προϊόντος: 145x90x60mm
  • Βάρος προϊόντος: 170g
Links με την εφαρμογή για Android ή iOS:Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.