ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Zoom

ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

# 913-0070
Ακόμη και αν δεν έχετε την ευκαιρία να παρατηρείτε τη Σελήνη με το τηλεσκόπιο, μπορείτε να τη βλέπετε, όποτε θελήσετε στο δωμάτιο, το γραφείο ή την αίθουσα του σχολείου, με τη μορφή ενός χάρτη!
Άμεσα διαθέσιμο
10,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 
sky maps

ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, του Άρη Μυλωνά  


Η Σελήνη, ο πιο κοντινός μας γείτονας εξακολουθεί να γοητεύει τους περισσότερους από εμάς, από τον πιο απλό παρατηρητή της έως και τον καλύτερο γνώστη των μυστικών της.
Ακόμη και αν δεν έχετε την ευκαιρία να την παρατηρείτε με το τηλεσκόπιο, μπορείτε να τη βλέπετε, όποτε θελήσετε στο δωμάτιο, το γραφείο ή την αίθουσα του σχολείου, με τη μορφή χάρτη!

Στον εντυπωσιακό Χάρτη της Σελήνης οι σχηματισμοί αναφέρονται με τις κλασικές ελληνικές ονομασίες τους. Η απεικόνιση της μορφολογίας της θεατής πλευράς της Σελήνης θα ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό παρατηρητή. Για να επιτευχθεί η απόλυτη ορθότητα στην απόδοση του ανάγλυφου, χρησιμοποιήθηκαν 64 βαθμονομημένες εικόνες υψηλότατης ανάλυσης οι οποίες πάρθηκαν πριν λίγα χρόνια από ειδική διαστημοσυσκευή, η οποία επισκέφθηκε τη Σελήνη και την χαρτογράφησε.    

Σχεδιάστηκε στην Ελλάδα από τον ερασιτέχνη αστρονόμο και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης, Άρη Μυλωνά, με γνώμονα την επιστημονική αρτιότητα στην καταγραφή των περισσοτέρων κρατήρων, θαλασσών, βουνών, κόλπων, ρηγμάτων και κοιλάδων που διακρίνονται με γυμνό μάτι ή κιάλια. Επίσης εμφανίζονται όλα τα σημεία όπου προσσεληνώθηκαν οι αποστολές Απόλλων, Ρέιντζερ, Σαρβέγιορ και Λούνα.
Τα εκπαιδευτικά-επεξηγηματικά γραφήματα θα βοηθήσουν στην κατανόηση των φάσεων της Σελήνης, των εκλείψεων και παλιρροιών καθώς και άλλων κινήσεων της Σελήνης, συναρτήσει Ηλίου και Γης. 


Ο Χάρτης της Σελήνης είναι τυπωμένος σε ειδικό γυαλιστερό χαρτί πολυτελείας ιδανικό για τοποθέτηση σε κορνίζα κάδρου. Συνοδεύεται από ειδική συσκευασία από χαρτόνι  για την άνετη και ασφαλή μεταφορά του, διαστάσεων 8 x 8 x 80 cm και μπορείτε να το προσφέρετε ως δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 170
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
Συγγραφέας ΑΡΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
Εκτύπωση Έγχρωμη
Γλώσσα Ελληνικά
Εκδοτικός οίκος ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης
Έτος Έκδοσης 2009

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 80 x 80 x 800 mm (0.28 Kg )
  • Διαστάσεις του χάρτη 98 x 67 εκ.
  • Εμφανίζονται σε μικρότερη κλίμακα και οι δύο πλευρές της Σελήνης (θεατή και αθέατη πλευρά)
  • Η Σελήνη είναι σχεδιασμένη σε ορθογραφική προβολή. Διαθέτει τα απαραίτητα βοηθητικά στοιχεία αστρονομίας όπως σεληνογραφικές συντεταγμένες, λίκνιση κ.α.
  • Παραθέτονται τα βασικά στοιχεία της σελήνης: διάμετρος, μέση απόσταση από τη Γη, περίοδος περιφοράς κλπ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Συνιστάται ανεπιφύλακτα!Review by Γιώργος
Βαθμολογία
Τέλεια αγορά!Πολυ ενημερωτικος με αρκετά σχεδιαγράμματα - γυαλιστερός υψηλής ποιότητας. (Αναρτήθηκε στις 17/08/2018)

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.