Υποδοχή για προσοφθάλμια 2" για τηλεσκόπια SC Zoom

BAADER PLANETARIUM

Υποδοχή για προσοφθάλμια 2" για τηλεσκόπια SC

# BA-2408140

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η υποδοχή Baader Deluxe 2" στην έκδοση με το πλαίσιο φίλτρου 2" (#2958144) προσαρμόζεται στο σπείρωμα του σωλήνα 2 ιντσών που υπάρχει στα περισσότερα τηλεσκόπια SC. 

Διαθέσιμο
53,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Υποδοχή για προσοφθάλμια 2" για τηλεσκόπια SC 

Συστήνεται η έκδοση με πλαίσιο για φίλτρο ή προέκταση 60 mm με 2 πλαίσια για φίλτρο

Η υποδοχή Baader Deluxe 2" στην έκδοση με το πλαίσιο φίλτρου 2" (#2958144) προσαρμόζεται στο σπείρωμα του σωλήνα 2 ιντσών που υπάρχει στα περισσότερα τηλεσκόπια SC. Με τον αντάπτορα 3,3 ιντσών (#2408145) μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε και στα τηλεσκόπια C11 και C14.
Η υποδοχή 2" Deluxe αποτελείται στη βασική έκδοση από δύο μέρη: την υποδοχή και έναν εργοστασιακά τοποθετημένο εσωτερικό δακτύλιο σπειρώματος, ο οποίος μειώνει το εσωτερικό σπείρωμα Μ58 του τηλεσκοπίου σε εσωτερικό σπείρωμα 2". Στην έκδοση SC-Deluxe υπάρχει η υποδοχή, ένα πλαίσιο φίλτρου 2" (#2958144) και ένα πλαίσιο φίλτρου Μ48. Αυτό το πλαίσιο φίλτρου πρέπει βιδωθεί στο σπείρωμα 2" του τηλεσκοπίου, για να δεχτεί κάποιο από τα φίλτρα 2" της Baader.

Όταν και τα δύο μέρη βιδώνονται σε ένα τηλεσκόπιο SC, ο συνδυασμός μοιάζει με την κανονική υποδοχή 2" Deluxe, αλλά η απόδοση είναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε υποδοχή 2" για SC που υπάρχει στην αγορά, καθώς ο πελάτης μπορεί να σφραγίσει τον οπτικό σωλήνα, κλείνοντας τον δρόμο στη σκόνη και στην υγρασία, ενώ μπορεί και να αποκόψει ανεπιθύμητα τμήματα φωτός, χρησιμοποιώντας π.χ. έναν φίλτρο UV/IR για την αποκοπή του υπερύθρου ή ένα φίλτρο νεφελωμάτων UHC-S ή O III ή οποιοδήποτε άλλο φίλτρο.

Η σημαντική διαφορά είναι ότι τα φίλτρα 2" της Baader έχουν υποστεί οπτική στίλβωση, ώστε να μην καταστρέφουν ή αλλοιώνουν το μέτωπο κύματος του φωτός και να διατηρούν τέλεια ευκρίνεια ακόμα και υπό υψηλή μεγέθυνση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.