Υποδοχέας οπτικού σωλήνα με επικουρικό έδρανο, για το FSQ-106ED Zoom

TAKAHASHI

Υποδοχέας οπτικού σωλήνα με επικουρικό έδρανο, για το FSQ-106ED

# TAK-TKA36420

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο υποδοχέας του οπτικού σωλήνα του FSQ-106ED είναι απαραίτητο στοιχείο για την έδραση του οπτικού σωλήνα στην στήριξη.
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
374,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Υποδοχέας οπτικού σωλήνα με επικουρικό έδρανο


Ο υποδοχέας του οπτικού σωλήνα του FSQ-106ED είναι απαραίτητο στοιχείο για την έδραση του οπτικού σωλήνα στην στήριξη. Διαθέτει δύο οπές για να στερεωθεί στις στηρίξεις Takahashi, καθώς επίσης και την στερέωση στους φωτογραφικούς τρίποδες με την κλασική βίδα ¼-20tpi (μολαταύτα δεν το συνιστούμε λόγω βάρους). Επίσης στο άνω μέρος, διαθέτει κλασική φωτογραφική βίδα για να δέχεται SLR/DSLR φωτογραφική μηχανή εν παραλλήλω. Ένα επικουρικό επίπεδο έδρανο παρέχεται για να εξασφαλιστεί η ορθότερη ζύγιση και ισορρόπηση του τηλεσκοπίου επάνω στην στήριξη.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.