ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ Zoom

BRAINSTORM

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

# PP-MP2001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γιατί να αγοράσετε 2 σφαίρες όταν μπορείτε να έχετε αυτή τη σφαίρα, που είναι δύο σε μία; Υδρόγειος σφαίρα το πρωί, σφαίρα των Αστερισμών το βράδυ!
Άμεσα διαθέσιμο
75,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ


globe by dayΓιατί να αγοράσετε 2 σφαίρες όταν μπορείτε να έχετε αυτή τη σφαίρα, που είναι δύο σε μία; Υδρόγειος σφαίρα το πρωί, σφαίρα των Αστερισμών το βράδυ!

Η σφαίρα, διαμέτρου 22.8cm, την ημέρα μας δείχνει σύνορα, ωκεανούς, τον ισημερινό, τις γραμμές γεωγραφικού μήκους και πλάτους, πρωτεύουσες και άλλες μεγάλες πόλεις. Το βράδυ ένας φωτιζόμενος χάρτης του ουρανού μάς δείχνει τους αστερισμούς και τα ονόματά τους. Η σφαίρα στηρίζεται σε ένα ασημί στήριγμα, πάνω στο οποίο υπάρχει μεσημβρινή κλίμακα.

globe by night
Η σφαίρα διαθέτει αισθητήρα φωτός, ώστε, όταν σκοτεινιάζει, να μετατρέπεται αυτόματα σε μια πανέμορφη φωτιζόμενη σφαίρα των αστερισμών. Υπάρχει, βέβαια, διακόπτης απενεργοποίησης της λειτουργίας, για να μην ξοδεύεται η μπαταρία (π.χ. σε περίπτωση μακράς απουσίας). Επίσης, υπάρχει υποδοχή για μετασχηματιστή (προαιρετικός), ώστε η σφαίρα να παίρνει ρεύμα από το δίκτυο.

Η Υδρόγειος σφαίρα και Αστερισμών είναι ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό εργαλείο για τη γεωγραφία και την αστρονομία καθώς επίσης και ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο.

Μια πραγματικά μοναδική σφαίρα.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 800

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 320 x 220 x 220 mm (1.3 Kg )

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.