ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ GALILEO Zoom

SELEGIOCHI

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ GALILEO

# SEL-7600077

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτή η υδρόγειος σφαίρα αιωρείται και περιστρέφεται πάνω από τη βάση της, που είναι ομοίωμα του βιβλίου Διάλογος Σχετικά με τα Δύο Ηλιακά Μοντέλα. Το βιβλίο αυτό παραπέμπει στον Γαλιλαίο, ο οποίος είχε συνεισφέρει στον σωστό προσδιορισμό της θέσης της Γης στο Σύμπαν. Η σφαίρα φωτίζεται με το πάτημα ενός διακόπτη που βρίσκεται στη βάση.

Άμεσα διαθέσιμο
89,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Υδρόγειος αιωρούμενη Galileo

Αυτή η υδρόγειος σφαίρα αιωρείται και περιστρέφεται πάνω από τη βάση της, που είναι ομοίωμα του βιβλίου Διάλογος Σχετικά με τα Δύο Ηλιακά Μοντέλα. Το βιβλίο αυτό παραπέμπει στον Γαλιλαίο, ο οποίος είχε συνεισφέρει στον σωστό προσδιορισμό της θέσης της Γης στο Σύμπαν. Η σφαίρα φωτίζεται με το πάτημα ενός διακόπτη που βρίσκεται στη βάση. Λειτουργεί με ρεύμα (σύνδεση στο δίκτυο).

Ο Διάλογος Σχετικά με τα Δύο Ηλιακά Μοντέλα ήταν ένα βιβλίο του Γαλιλαίου που εκδόθηκε στα ιταλικά το 1632 και έγινε best seller εκείνης της εποχής.

Στο κοπερνίκειο σύστημα (που, ορθότερα, πρέπει να ονομάζεται αριστάρχειο) η Γη και οι άλλοι πλανήτες περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, ενώ στο πτολεμαϊκό όλα τα σώματα στο Σύμπαν περιφέρονται γύρω από τη Γη. Ο Διάλογος εκδόθηκε στη Φλωρεντία με επίσημη άδεια από την Ιερά Εξέταση. Το 1633 ο Γαλιλαίος καταδικάστηκε ως ύποπτος αιρέσεως, με βάση αυτό το βιβλίο, που ακολούθως συμπεριελήφθη στον Κατάλογο Απαγορευμένων Βιβλίων, από τον οποίο δεν αφαιρέθηκε παρά το 1835 (αφού οι θεωρίες που πραγματεύεται επιτράπηκαν, το 1822). Η απαγόρευση ίσχυε και για οτιδήποτε άλλο είχε γράψει ή επρόκειτο να γράψει ο Γαλιλαίος, αν και αυτό δεν είχε ανακοινωθεί τότε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 260 x 170 x 220 mm (1.6 Kg )

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.