TURBOFILM, Μεμβράνη Προστασίας, διαστάσεων 127x51cm Zoom

BAADER PLANETARIUM

TURBOFILM, Μεμβράνη Προστασίας, διαστάσεων 127x51cm

# BA-2459350

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το TurboFilm της Baader είναι μια εξαιρετικά διαφανής ταινία μεμβράνης (όχι τύπου Mylar!) κατασκευασμένη για επιστημονικές εφαρμογές που χρησιμοποιείται και ως βασικό υλικό για το διάσημο ηλιακό φίλτρο Baader AstroSolar. Είναι μια ταινία μεμβράνης μονομερών που ανακαλύφθηκε μετά από εξονυχιστικά τεστ σε περισσότερα από 200 διαφορετικά δείγματα ταινιών στο autocollimator της Zeiss -Baader.

Άμεσα διαθέσιμο
31,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 
Baader TurboFilmΤο TurboFilm της Baader είναι μια εξαιρετικά διαφανής ταινία μεμβράνης (όχι τύπου Mylar!) κατασκευασμένη για επιστημονικές εφαρμογές που χρησιμοποιείται και ως βασικό υλικό για το διάσημο ηλιακό φίλτρο  Baader AstroSolar. Είναι μια ταινία μεμβράνης μονομερών που ανακαλύφθηκε  μετά από εξονυχιστικά τεστ σε περισσότερα από 200 διαφορετικά δείγματα ταινιών στο autocollimator της Zeiss -Baader. Αυτή η ταινία χρησιμοποιήθηκε στα γερμανικά ιδρύματα επιστημών ως οπτική μεμβράνη για τα πειράματα πυρηνικής και μοριακής φυσικής. Το βασικό υπόστρωμα έχει καθαριστεί περαιτέρω και έχει ομογενοποιηθεί με μια ειδική διαδικασία (σκλήρυνσης με πυράκτωση)  που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την Baader Planetarium. Λόγω αυτών των επεξεργασιών το Turbofilm επιτυγχάνει τη σχεδόν τέλεια ομοιογένεια και αποδίδει εξίσου καλά με ένα άλλο παράλληλο σε αυτό οπτικό παράθυρο ίσο με 1/10 του οπτικού κύματος.  Στην πραγματικότητα παρουσιάζει  το χαμηλότερο ποσοστό σφάλματος  στις άκρες από οποιοδήποτε υπάρχον  οπτικό  παράθυρο. Το TurboFilm θα προστατεύσει τον πολύτιμο εξοπλισμό των οπτικών σας οργάνων, θα σφραγίσει τους σωλήνες των τηλεσκοπίων ενάντια στη σκόνη και την υγρασία, θα μειώσει κατά  πολύ τα ρεύματα αέρα - όλα αυτά χωρίς να μειώνει την οπτική ποιότητα του τηλεσκοπίου σας. Αυτό το καταπληκτικό υλικό επιτρέπει τις οικονομικά αποδοτικές χρήσεις για τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες που δεν ήταν ποτέ πριν δυνατό.  
 Μερικές προτεινόμενες χρήσεις:
• Για νευτώνεια και Cassegrain μέχρι 20 ίντσες σε διάμετρο. Μείωση των ρευμάτων αέρα, φράζει το δρόμο στην σκόνη και στην υγρασία προστατεύοντας τις επιστρώσεις των οπτικών.
• Προστατεύει όλα τα α τηλεσκόπια, συμπεριλαμβανομένων και των διοπτρικών από αντίξοες συνθήκες ( όπως επικάλυψη των οπτικών επιφανειών από αλάτι σε τόπους παρατήρησης κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές)
• Μονώνει τις σχισμές σε αστρονομικούς θόλους ή στα παράθυρα των παρατηρητηρίων.
• Εργοστασιακές και ερευνητικές χρήσεις: απομονώνει τους ερευνητικούς θαλάμους κάνοντας δυνατή την οπτική επαφή από απόσταση.

 

Χαρακτηριστικά μεγέθη:
• Μέγεθος: 127 x 51cm (50" x 20")
• Πάχος: 12micron (0.0005")
• Μετάδοση στα 633nm ~95%.
Σημείωση: Προκειμένου να διατηρηθεί η υψηλή οπτική ποιότητα του TurboFilm, η ταινία πρέπει να τοποθετηθεί χωρίς πίεση και ζάρες. 

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.