ΤΡΙΠΟΔΑΣ ZEISS PRO

Ο τρίποδας από ανθρακονήματα της Zeiss είναι ιδανικός για τον παρατηρησιακό ή φωτογραφικό / βιντεοληπτικό  εξοπλισμό του παρατηρητή της φύσης και συνδυάζεται με όλες τις διόπτρες της Zeiss και όχι μόνο και με τα περισσότερα κιάλια.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CZ-2169972

Τρίποδας ZEISS PRO από ανθρακονήματα  

Μεγάλη σταθερότητα με μικρό βάρος

Ο τρίποδας από ανθρακονήματα της Zeiss είναι ιδανικός για τον παρατηρησιακό ή φωτογραφικό / βιντεοληπτικό εξοπλισμό του παρατηρητή της φύσης και των πουλιών αλλά και για κάθε λάτρη της φωτογραφίας/απεικόνισης.
Παρέχει τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα και ευελιξία και συνδυάζεται με όλες τις διόπτρες της Zeiss και όχι μόνο και με τα περισσότερα κιάλια.
Η κεφαλή του τρίποδα επιτρέπει ιδιαίτερα μαλακές κινήσεις στην πανοραμική κίνηση και στρέψη (panning & tilting), ενώ διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια, περιλαμβάνει δε, πλακέτα quick release (γρήγορης αποδέσμευσης) για την άμεση τοποθέτηση ή απόσπαση της διόπτρας από τον τρίποδα.
Τα πόδια του τρίποδα είναι 3 τμημάτων ενώ η κεντρική κολώνα προσθέτει ύψος αυξάνοντας έτσι την ευελιξία, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 2460

Υλικό: ανθρακονήματα (carbon fiber)
Ωφέλιμο βάρος: 3500γρ
Μέγιστο ύψος: 184cm
Ελάχιστο ύψος: 70cm
Μήκος(κλειστός): 70cm
Περιστροφή(Paning): 360ο
Ανύψωση (Tilting): 90 ο

Δεν περιλαμβάνεται θήκη μεταφοράς και ιμάντας ανάρτησης


Ειδικά και μόνο για αυτόν τον τρίποδα, η Zeiss διαθέτει, προαιρετικά, πλακέτα μεγαλύτερου μήκους (Long Balance Plate, #2169974) η οποία αποτελεί ιδανική λύση για την άριστη ισορροπία της διόπτρας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του digiscoping, όπου οι μεγεθύνσεις που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως πολύ μεγάλες!

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό