ΤΡΙΠΟΔΑΣ ZEISS PRO Zoom

ZEISS

ΤΡΙΠΟΔΑΣ ZEISS PRO

# CZ-2169972

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο τρίποδας από ανθρακονήματα της Zeiss είναι ιδανικός για τον παρατηρησιακό ή φωτογραφικό / βιντεοληπτικό  εξοπλισμό του παρατηρητή της φύσης και συνδυάζεται με όλες τις διόπτρες της Zeiss και όχι μόνο και με τα περισσότερα κιάλια.

Προσωρινά Εξαντλημένο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Τρίποδας ZEISS PRO από ανθρακονήματα  

Μεγάλη σταθερότητα με μικρό βάρος

Ο τρίποδας από ανθρακονήματα της Zeiss είναι ιδανικός για τον παρατηρησιακό ή φωτογραφικό / βιντεοληπτικό εξοπλισμό του παρατηρητή της φύσης και των πουλιών αλλά και για κάθε λάτρη της φωτογραφίας/απεικόνισης.
Παρέχει τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα και ευελιξία και συνδυάζεται με όλες τις διόπτρες της Zeiss και όχι μόνο και με τα περισσότερα κιάλια.
Η κεφαλή του τρίποδα επιτρέπει ιδιαίτερα μαλακές κινήσεις στην πανοραμική κίνηση και στρέψη (panning & tilting), ενώ διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια, περιλαμβάνει δε, πλακέτα quick release (γρήγορης αποδέσμευσης) για την άμεση τοποθέτηση ή απόσπαση της διόπτρας από τον τρίποδα.
Τα πόδια του τρίποδα είναι 3 τμημάτων ενώ η κεντρική κολώνα προσθέτει ύψος αυξάνοντας έτσι την ευελιξία, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 2460

Επιπλέον Πληροφορίες

Υλικό: ανθρακονήματα (carbon fiber)
Ωφέλιμο βάρος: 3500γρ
Μέγιστο ύψος: 184cm
Ελάχιστο ύψος: 70cm
Μήκος(κλειστός): 70cm
Περιστροφή(Paning): 360ο
Ανύψωση (Tilting): 90 ο

Δεν περιλαμβάνεται θήκη μεταφοράς και ιμάντας ανάρτησης


Ειδικά και μόνο για αυτόν τον τρίποδα, η Zeiss διαθέτει, προαιρετικά, πλακέτα μεγαλύτερου μήκους (Long Balance Plate, #2169974) η οποία αποτελεί ιδανική λύση για την άριστη ισορροπία της διόπτρας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του digiscoping, όπου οι μεγεθύνσεις που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως πολύ μεγάλες!

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.