Τρίποδας M-184V για την POLARIE Zoom

VIXEN

Τρίποδας M-184V για την POLARIE

# VX35516

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ειδικά σχεδιασμένος τρίποδας για χρήση με την Vixen Polarie, με 2 σφαιροειδείς φωτογραφικές κεφαλές
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
279,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

ΠεριγραφήΤρίποδας M-184V για την Vixen Polarie
Ο ειδικά σχεδιασμένος για την Vixen Polarie φωτογραφικός τρίποδας της Vixen ( M-184V), κατασκευασμένος σε συνεργασία με την Velbon, προσφέρει την αναγκαία σταθερότητα που χρειάζεται να έχει η μηχανή σας για εξαιρετικά αποτελέσματα στη φωτογράφηση του βαθέως ουρανού ή νυχτερινών πορτρέτων. Μαζί με τις δύο σφαιροειδείς φωτογραφικές κεφαλές, διαφορετικού μεγέθους, που περιέχονται (QHD-33 & QHD-43), είναι το ιδανικό σετ για να έχετε, σε συνδυασμό με την Polarie, τον απόλυτα φορητό φωτογραφικό εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1980

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.