Τρίποδας Επιτραπέζιος "3-POD 8" Zoom

KONUS

Τρίποδας Επιτραπέζιος "3-POD 8"

# KO1958

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα κιάλια και οι διόπτρες χρειάζονται τρίποδα, για να είναι πιο σταθερά και να μπορούν να αποδώσουν στο έπακρο κατά την διάρκεια της παρατήρησης.

Άμεσα διαθέσιμο
35,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Τρίποδας επιτραπέζιος για κιάλια και διόπτρες

Τα κιάλια και οι διόπτρες χρειάζονται τρίποδα, για να είναι πιο σταθερά και να μπορούν να αποδώσουν στο έπακρο κατά την διάρκεια της παρατήρησης. Ο επιτραπέζιος φωτογραφικός τρίποδας της Konus είναι αναπτυσσόμενος με μέγιστο ύψος (ανοικτός) 35cm, ελάχιστο ύψος (κλειστός) 20cm, έχει δυνατότητα σκόπευσης στο ζενίθ και βάρος μόνο 0.44kg.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 440

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά:


Επιτραπέζιος τρίποδας
Ύψος: 20 - 35 cm
Μικρομετρική ρύθμιση

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.