ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Zoom

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

# TRV-00073

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν; Η επανάσταση στη φυσική άρχισε πριν από έναν αιώνα, και η επακόλουθη αμείλικτη πρόοδος στη νέα επιστήμη παρήγαγε πολυάριθμες καταπληκτικές ανακαλύψεις. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο ρυθμός της ροής του Ποταμού του Χρόνου μπορεί πραγματικά να επηρεασθεί.Διαθέσιμο
17,70 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν; Η επανάσταση στη φυσική άρχισε πριν από έναν αιώνα, και η επακόλουθη αμείλικτη πρόοδος στη νέα επιστήμη παρήγαγε πολυάριθμες καταπληκτικές ανακαλύψεις. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο ρυθμός της ροής του Ποταμού του Χρόνου μπορεί πραγματικά να επηρεασθεί.

Είναι, κατ' αρχήν, δυνατή μια "πτήση" προς το απώτερο μέλλον και, ποιος ξέρει, άραγε θα καταφέρουμε να κινηθούμε "αντίθετα" στο "ρεύμα του χρόνου"; Η εκπληκτική απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να βρεθεί στα τελευταία κεφάλαια αυτού του βιβλίου. "Το ταξίδι στο χρόνο είναι τόσο επικίνδυνο, ώστε κάνει τις βόμβες του υδρογόνου να μοιάζουν με ακίνδυνα δώρα για παιδιά και για ανόητους. Δηλαδή, τι μπορεί να συμβεί με ένα πυρηνικό όπλο; Θα πεθάνουν λίγα εκατομμύρια άνθρωποι: ασήμαντο. Με το ταξίδι του χρόνου μπορούμε να καταστρέψουμε ολόκληρο το Σύμπαν, ή τουλάχιστον έτσι αποφαίνεται η θεωρία". Με το απολαυστικό ύφος και τη θαυμάσια εικονογράφησή του, αυτό το προσιτό σε όλους βιβλίο διαβάζεται εξαιρετικά ευχάριστα.

 

Μετάφραση: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Συγγραφέας: ΝΟΒΙΚΟΦ ΙΓΚΟΡ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1000
Κωδικός ISBN 9789607990143
Γλώσσα Ελληνικά
Αριθμός σελίδων 368
Εκδοτικός οίκος ΤΡΑΥΛΟΣ
Διαστάσεις (mm) 140 Χ 210
Έτος Έκδοσης Δεκέμβριος 2001

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.