Θόλος STARLAB Classic Standard Zoom

STARLAB

Θόλος STARLAB Classic Standard

# SF-SL-120

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο κλασικός θόλος STARLAB διατίθεται σε δύο μεγέθη, τα Standard και Giant. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, το φιλικό προς τα παιδιά τούνελ εισόδου και η ευκολία στη μεταφορά κάνουν το θόλο STARLAB ιδανικό περιβάλλον για μάθηση με άμεση συμμετοχή των μαθητών.
Προσωρινά Εξαντλημένο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Θόλος STARLAB Classic Standard

Ο κλασσικός θόλος STARLAB διατίθεται σε δύο μεγέθη, τα Standard και Giant. Είναι κατασκευασμένος από άφλεκτο, ενισχυμένο με νάυλον, ύφασμα υψηλών προδιαγραφών. Η εξωτερική του επιφάνεια εξασφαλίζει πλήρη αδιαφάνεια, ακόμη και σε πλήρως φωτισμένους χώρους. Η εσωτερική επιφάνεια είναι επενδυμένη με ένα επαλουμινωμένο αντανακλαστικό υλικό, τέτοιο ώστε να απεικονίζονται άψογα φωτεινές εικόνες. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, το φιλικό προς τα παιδιά τούνελ εισόδου και η ευκολία στη μεταφορά κάνουν το θόλο STARLAB ιδανικό περιβάλλον για μάθηση με άμεση συμμετοχή των μαθητών.

Ένας ισχυρός ανεμιστήρας φουσκώνει το θόλο και κυκλοφορεί συνεχώς τον αέρα μέσω ενός προσεκτικά σχεδιασμένου συστήματος εξαερισμού, το οποίο διατηρεί ευχάριστες συνθήκες στο εσωτερικό του θόλου και αποτρέπει το ξεφούσκωμά του κατά τη διάρκεια της εισόδου και της εξόδου των θεατών.

Ο θόλος Standard Dome μπορεί να στηθεί σχεδόν οπουδήποτε και να φιλοξενήσει μέχρι και 27 ενήλικες (περίπου 44 παιδιά δημοτικού), ενώ ο Giant Dome προσφέρει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 56 ενηλίκων (περίπου 100 παιδιών δημοτικού). Ο Giant Dome προτείνεται για χρήση σε ανοιχτά ή ευρύχωρα μέρη, όπως αίθουσες θεάτρου, γυμναστήρια ή μεγάλες σχολικές αίθουσες. Είναι ιδανικό εργαλείο για μεγάλα γκρουπ σχολείων, για προγράμματα μουσείων, για αστροπάρτυ, αλλά και για ιδιωτικές εκπαιδευτικές επιχειρήσεις που έχουν την απαίτηση για στέγαση μεγαλύτερων γκρουπ. Και οι δύο θόλοι είναι προσβάσιμοι από τροχήλατο αμαξίδιο και επιτρέπουν την άμεση εκκένωσή τους.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός αυτού του εξαιρετικά ανθεκτικού, φορητού θόλου δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για δραστηριότητες με πλήρη και ενεργή συμμετοχή των θεατών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Έχει τόσες πολλές χρήσεις - μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητός σκοτεινός θάλαμος ή και για προβολή ταινιών και σλάιντς. Ο μοναδικός σχεδιασμός του παρέχει επίσης τέλεια ακουστική για πειραματικές εφαρμογές με ήχο και μουσική.


Σύκριση των διαστάσεων των δύο θόλων

Επιπλέον Πληροφορίες

Classic Standard Dome
 • Διάμετρος θόλου: 4.9 μ
 • Διαστάσεις θόλου μαζί με το τούνελ: 5.5 μ x 6.4 μ
 • Ύψος θόλου: 3.2 μ
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος: 6.4 μ x 6.4 μ
 • Χωρητικότητα: 27 ενήλικες
 • Διαστάσεις συσκευασίας (Σάκου): 0.9 μ x 0.5 μ, διάμετρος
 • Βάρος θόλου: 20.4 χγρ.

Θήκη Προτζέκτορα
 • Διαστάσεις: 0.6 μ x 0.6 μ x 0.4 μ)
 • Βάρος: 16.3 Χγρ.
 • Περιέχει τον προτζέκτορα, 2 κυλίνδρους, κουτί αξεσουάρ, manual

Θήκη ανεμιστήρα
 • Διαστάσεις: 0.6 μ x 0.6 μ x 0.2 μ
 • Βάρος: 9.9 χγρ.
 • Περιέχει τον ανεμιστήρα
 • Συνολική ισχύς συστήματος: 220vac/50hz

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.