ΘΗΚΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ 80-105mm ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑ & ΤΡΙΠΟΔΑ ΜΠΛΕ Zoom

LEVENHUK

ΘΗΚΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ 80-105mm ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑ & ΤΡΙΠΟΔΑ ΜΠΛΕ

# LEV-37623

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Οι σάκοι Levenhuk Zongo 60 για τηλεσκόπια είναι άριστη επιλογή για αστρονόμους που προτιμούν να απολαμβάνουν τον έναστρο ουρανό μακριά από τα φώτα των πόλεων και, γι’ αυτό, πρέπει να μεταφέρουν το τηλεσκόπιό τους στην ύπαιθρο αρκετά συχνά.

Άμεσα διαθέσιμο
69,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΘΗΚΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ 80-105mm ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑ & ΤΡΙΠΟΔΑ ΜΠΛΕ

Οι σάκοι Levenhuk Zongo 60 για τηλεσκόπια είναι άριστη επιλογή για αστρονόμους που προτιμούν να απολαμβάνουν τον έναστρο ουρανό μακριά από τα φώτα των πόλεων και, γι’ αυτό, πρέπει να μεταφέρουν το τηλεσκόπιό τους στην ύπαιθρο αρκετά συχνά. Σε αυτούς τους μικρούς σάκους χωράνε τα τηλεσκόπια MAK 80, MAK 90 και άλλα παρόμοια μοντέλα.

Το σύστημα Levenhuk Zongo 60 είναι ένα ζεύγος σάκων:
•    Ο κύριος σάκος με πρόσθετες τσέπες, στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τον σωλήνα του τηλεσκοπίου, τον δίσκο παρελκομένων και όλα τα παρελκόμενά σας. Διαθέτει και λουρί ώμου για άνετη μεταφορά.
•    Ο σάκος για τον τρίποδα, που μπορείτε να τον κρεμάσετε στον ώμο. Όταν τακτοποιείτε τον τρίποδα στον σάκο, προτείνουμε να βάζετε μέσα πρώτα το πάνω μέρος του και μετά τα πόδια του, ένα ένα.

Αυτοί οι σάκοι θα προστατέψουν το τηλεσκόπιό σας από κρούσεις κατά τη μεταφορά και από σκόνη και υγρασία κατά την αποθήκευση. Τα μαλακά λουριά για τους ώμους κάνουν εύκολη τη μεταφορά τους. Οι σάκοι Levenhuk Zongo 60 είναι φτιαγμένοι από ανθεκτικό μπλε νάιλον, με πορτοκαλιά στοιχεία και με τα logo της Levenhuk ραμμένα πάνω τους.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 300 x 210 x 390 mm (1.8 Kg )

Διαστάσεις συσκευασίας: 30x21x39 cm
Διαστάσεις κύριου σάκου: 40х30х20 cm
Διαστάσεις σάκου τρίποδα: 75х18х20 cm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.