ΘΗΚΗ "PACK IN BAG" ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ AZ-EQ6 Zoom

GEOPTIK

ΘΗΚΗ "PACK IN BAG" ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ AZ-EQ6

# GE-30B036

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η Geoptik προσφέρει μια εναλλακτική, PACK IN BAG συσκευασία στήριξης: μια εξωτερική, ανθεκτική θήκη η οποία εκμεταλλεύεται το αφρώδες υλικό της αρχικής συσκευασίας της AZEQ6 για την προστασία της!

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 49,00 €

Τιμή προσφοράς: 39,20 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΘΗΚΗ “PACK IN BAG” ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΖ-EQ6

Η μεταφορά και η προστασία μιας στήριξης αποτελεί προνόμιο των θηκών της Geoptik! Πρακτικά οι θήκες αποτελούνται από 2 θήκες, ραμμένες η μια μέσα στην άλλη και μεταξύ τους υπάρχει το προστατευτικό υλικό.
Τώρα η Geoptik προσφέρει μια εναλλακτική, PACK IN BAG συσκευασία στήριξης: μια εξωτερική, ανθεκτική θήκη η οποία εκμεταλλεύεται το αφρώδες υλικό(πολυουρεθάνη) της αρχικής συσκευασίας της AZEQ6 για την προστασία της. Οικολογική και οικονομική λύση!


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 700

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις θήκης: 490 x 460 x 260 mm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.