Θήκη για "GAVIA 85" (cover case) Zoom

ZEISS

Θήκη για "GAVIA 85" (cover case)

# CZ-2169979

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Θήκη από neoprene για τη διόπτρα γωνιακού τύπου Conquest Gavia 85 της ZEISS. Συνδυάζει προστασία και άμεση ετοιμότητα χρήσης.
Προσωρινά Εξαντλημένο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Θήκη για διόπτρα Gavia 85 ZEISS

Διατηρεί τη διόπτρα προστατευμένη αλλά πάντα έτοιμη για χρήση

Η θήκη μεταφοράς από neoprene για τη διόπτρα Conquest Gavia 85 έχει σχεδιαστεί για την αξιόπιστη προστασία, βέλτιστη άνεση μεταφοράς και, πάνω απ’ όλα, γρήγορη επιχειρησιακή ετοιμότητα της διόπτρας σας, εφόσον δεν είναι απαραίτητο να βγαίνει κατά την παρατήρηση. Ιδιαίτερα σε εξωτερική χρήση και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, η θήκη προσφέρει επιπλέον προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα καλύμματα τόσο του προσοφθάλμιου φακού όσο και του αντικειμενικού έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να στερεώνονται με ασφάλεια κατά την διάρκεια της παρατήρησης. Έτσι αποτρέπεται το ενδεχόμενο να πέσουν, λόγω ανέμου ή ακόμα και να χαθούν.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.