THE MONTHLY SKY GUIDE - Οδηγός παρατήρησης του ουρανού ανά μήνα, 4η Έκδοση Zoom

THE MONTHLY SKY GUIDE - Οδηγός παρατήρησης του ουρανού ανά μήνα, 4η Έκδοση

# 9789609453066

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο κλασικός οδηγός για τον νυχτερινό ουρανό.
Ενημερωμένη με τις θέσεις των πλανητών και τις επικείμενες εκλείψεις μέχρι το τέλος του έτους 2017, η ένατη έκδοση (τέταρτη στα ελληνικά) του διάσημου οδηγού των Ian Ridpath και Wil Tirion τίθεται στην υπηρεσία των ερασιτεχνών αστρονόμων κάθε επιπέδου.

Διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

The Monthly Sky Guide,
Οδηγός παρατήρησης του ουρανού ανά μήνα

4η ΕΚΔΟΣΗ
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ (για χρήση μέχρι το 2017)


Ο κλασικός οδηγός για τον νυχτερινό ουρανό.

Ενημερωμένη με τις θέσεις των πλανητών και τις επικείμενες εκλείψεις μέχρι το τέλος του έτους 2017, η ένατη έκδοση (τέταρτη στα ελληνικά) του διάσημου οδηγού των Ian Ridpath και Wil Tirion τίθεται στην υπηρεσία των ερασιτεχνών αστρονόμων κάθε επιπέδου.

Αυτό το βιβλίο περιέχει ένα κεφάλαιο για κάθε μήνα, στο οποίο περιγράφονται οι αστέρες, οι αστερισμοί, τα αστρικά σμήνη, τα νεφελώματα και οι γαλαξίες που ξεχωρίζουν. Οι 50 ευανάγνωστοι και εύχρηστοι χάρτες αποτελούν μια βασική εισαγωγή στον ουρανό του βόρειου ημισφαιρίου. Όλα τα αντικείμενα που περιγράφονται είναι θεατά με ένα ζευγάρι κιάλια ή με ένα μικρό τηλεσκόπιο, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι θεατά και με γυμνό μάτι.


Φωτογραφία εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Βασιλακάκος


ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

•    έναν οδηγό παρατήρησης της Σελήνης
•    αναλυτικούς χάρτες της Σελήνης με πλήθος ονοματισμένων χαρακτηριστικών
•    πληροφορίες για την παρατήρηση των τεσσάρων λαμπρότερων πλανητών: της Αφροδίτης, του Άρη, του Δία και του Κρόνου
•    θέσεις των πλανητών και επικείμενες εκλείψεις και μετεωρικές βροχές έως το τέλος του 2017


«Ο Ian Ridpath και ο Wil Tirion – δύο φτασμένοι επαγγελματίες στον χώρο – συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν υποδειγματικό κείμενο με πρώτης τάξεως εικονογράφηση, ώστε να εμπνεύσουν τον αρχάριο παρατηρητή του έναστρου ουρανού. Οι συγγραφείς εξοικειώνουν προοδευτικά τον αναγνώστη με το μεταβλητό πρόσωπο του νυχτερινού ουρανού, σχολιάζοντας τους αστερισμούς που κυριαρχούν στον ουρανό κάθε μήνα και τους θησαυρούς που μπορεί κανείς να βρει μέσα σε αυτούς. Συστήνω αυτό το βιβλίο με όλη μου την καρδιά…»
Neil English, περιοδικό Astronomy Now


«Η ουσία αυτού του βιβλίου είναι οι μηνιαίοι χάρτες του ουρανού, που δείχνουν τους αστέρες, τους αστερισμούς, τα νεφελώματα, τα αστρικά σμήνη και τους γαλαξίες που μπορεί να δει ο παρατηρητής με γυμνό μάτι, με κιάλια ή με ένα μικρό τηλεσκόπιο. Οι αστροχάρτες είναι πρώτης ποιότητας… Είναι απόλαυση να τους κοιτάζεις και να τους χρησιμοποιείς. Αν υπάρχει κάποιος νέος άνθρωπος ή κάποιος φίλος με τον οποίον θα θέλατε να μοιραστείτε την αγάπη σας για την αστρονομία, κάντε του δώρο ένα ζευγάρι κιάλια και αυτό το βιβλίο• θα γίνει ένας αφοσιωμένος παρατηρητής του ουρανού.»
Mike Simonsen, Slacker Astronom

Ακολουθούν αποσπάσματα από το βιβλίο


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 500
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
Συγγραφέας IAN RIDPATH - WIL TIRION
Εκτύπωση Έγχρωμη
Κωδικός ISBN 978-960-9453-06-6
Γλώσσα Ελληνικά
Αριθμός σελίδων 72
Εκδοτικός οίκος ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης
Διαστάσεις (mm) 220 Χ 320
Μετάφραση ΣΙΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Έτος Έκδοσης 2014

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής