ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL Zoom

T.F.A

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL

# TFA-29200001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Βασισμένο σε μια ιδέα του Johann Wolfgang von Goethe, δείχνει γρήγορα και με ακρίβεια οποιαδήποτε μεταβολή της ατμοσφαιρικής πίεσης.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 22,00 €

Τιμή προσφοράς: 15,40 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL

Βασισμένο σε μια ιδέα του Johann Wolfgang von Goethe, δείχνει γρήγορα και με ακρίβεια οποιαδήποτε μεταβολή της ατμοσφαιρικής πίεσης.
Περιλαμβάνονται οι ταμπλέτες για χρωματισμό του νερού και τα σύμβολα ήλιος & σύννεφα.

Ήταν ο Τοριτσέλι (1608-1647) που απέδειξε ότι η ατμοσφαιρική πίεση μεταβάλλεται. Το 1643 επινόησε το πρώτο βαρόμετρο, το οποίο και πήρε το όνομά του.
Ο Γκαίτε, ο γνωστός Γερμανός θεατρικός συγγραφέας που του άρεσε να πραγματοποιεί επιστημονικά πειράματα, ανέπτυξε αργότερα το δικό του απλό αλλά αποτελεσματικό βαρόμετρο, χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές που είχαν διατυπωθεί από τον Torricelli.Πώς λειτουργεί

Το βαρόμετρο θα δείξει οποιαδήποτε μεταβολή στην ατμοσφαιρική πίεση, άμεσα και με ακρίβεια. Όταν ανεβαίνει η ατμοσφαιρική πίεση(καλός καιρός), η στάθμη του νερού μέσα στη μπάλα πέφτει, ενώ όταν πέφτει η πίεση (άσχημος καιρός) η στάθμη του υγρού στη γυάλα θα ανεβεί. Χρειάζεται να γεμίσετε τη γυάλινη μπάλα με αποσταγμένο νερό. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ταμπλέτες με διάφορα χρώματα (που χρησιμοποιούνται συνήθως για χρωματισμό των τροφών) για τον χρωματισμό του νερού.

Επιτραπέζιο, Διαστάσεις 120 x 104 x 180 mm

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 122

Επιπλέον Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται οδηγίες στα ελληνικά

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.