Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher Zoom

CELESTRON

Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher

# CE94006

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η τεχνολογία StarSense επιτρέπει την αυτόματη ευθυγράμμιση ρομποτικών στηρίξεων Celestron και SkyWatcher!

Άμεσα διαθέσιμο
467,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher  

Η τεχνολογία StarSense αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Celestron, αρχικά για τις ρομποτικές στηρίξεις της Celestron, ώστε να τους επιτρέπει να ευθυγραμμίζονται αυτόματα με τον νυχτερινό ουρανό. Με την StarSense δεν χρειάζεται να είστε γνώστης του ουρανού  ή να εντοπίσετε οποιοδήποτε άστρο με το ρομποτικό σας τηλεσκόπιο για να κάνετε ευθυγράμμιση! Η ενσωματωμένη κάμερα θα πραγματοποιήσει την ευθυγράμμιση της στήριξης μέσα σε λίγα λεπτά και με ακρίβεια και κατόπιν θα είστε έτοιμοι να επιλέξετε στόχο παρατήρησης μέσα από καταλόγους με χιλιάδες αντικείμενα. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να εντοπίσετε ουράνια αντικείμενα.

Τώρα, κάνοντας ένα βήμα παρακάτω, αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί και σε μια ρομποτική στήριξη Sky-Watcher με αυτό το νέο εξάρτημα σύνδεσης (Interface Box), διευρύνοντας περαιτέρω τον αριθμό των πεδίων που μπορούν να αξιοποιήσουν την επαναστατική αυτόματη ευθυγράμμιση της StarSense!

Πώς λειτουργεί: Η κάμερα StarSense και το χειριστήριο συνδέονται ταυτόχρονα στο εξάρτημα σύνδεσης και το εξάρτημα σύνδεσης συνδέεται στην υποδοχή του χειριστηρίου που βρίσκεται πάνω στη βάση. Μέσα σε λίγα λεπτά η στήριξή σας ευθυγραμμίζεται και είστε έτοιμοι για παρατήρηση!

Χαρακτηριστικά

  • Αυτόματη ευθυγράμμιση των ρομποτικών στηρίξεων Sky-Watcher και Celestron
  • Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ή να εντοπίσετε οποιοδήποτε αστέρι στον ουρανό - το StarSense θα ευθυγραμμίζει αυτόματα το τηλεσκόπιο σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε την παρατήρηση μέσα σε λίγα λεπτά. Συμβατότητα με το Plug and Play.
  • Αντικαθιστά το χειριστήριο των στηρίξεων, χρησιμοποιεί χειριστήριο Celestron StarSense και κάμερα StarSense. Έρχεται με βραχίονα τοποθέτησης που είναι συμβατός με τους περισσότερους οπτικούς σωλήνες της Celestron και Sky-Watcher.
  • 3 βοηθητικές θύρες (AUX): Υποστηρίζει το StarSense και το προαιρετικό εξάρτημα GPS.
  • Ελαφρύ και εύκολο στη σύνδεση με τον περιλαμβανόμενο ιμάντα σύνδεσης στον τρίποδα.
  • Συμβατό με τις ρομποτικές στηρίξεις Celestron και SkyWatcher (EQ6, AZ-EQ5, AZ-EQ6, EQ8, AZ SynScan)

Επιπλέον Πληροφορίες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται :

  • χειριστήριο StarSense
  • κάμερα StarSense με μικρό και μεγάλο βραχίονα προσάρτησης
  • καλώδιο
  • εξάρτημα σύνδεσης

Βίντεο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.