ΣΤΗΡΙΞΗ STAR ADVENTURER PRO PACK Zoom

SKYWATCHER

ΣΤΗΡΙΞΗ STAR ADVENTURER PRO PACK

# SKSTARADVENTURER-PRO

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η στήριξη Star Adventurer της SkyWatcher είναι φιλική προς τον χρήστη και παρέχει διάφορους συνδυασμούς,ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη όσον αφορά την αστροφωτογραφία και τη φωτογραφία τύπου time-lapse.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
399,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΣΤΗΡΙΞΗ STAR ADVENTURER PRO PACK

Η στήριξη Star Adventurer της SkyWatcher είναι φιλική προς τον χρήστη και παρέχει διάφορους συνδυασμούς,ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη όσον αφορά την αστροφωτογραφία και τη φωτογραφία τύπου time-lapse. Είναι μία υψηλής ακρίβειας, φορητή και πολύ σταθερή πλατφόρμα για αστρονομική χρήση, με ταχύτητες παρακολούθησης, αστρική, ηλιακή και σεληνιακή, και με αυτοματοποιημένη απελευθέρωση κλείστρου για φωτογραφικές μηχανές DSLR. Επιπλέον, έχει προ-αποθηκευμένες παραμέτρους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε βίντεο χρονοσειρών (time-lapse) με την DSLR σας.
 
Το πλήρες πακέτο της Star Adventurer αποτελείται από την κεφαλή, βραχίονα Dovetail τύπου L, φωτιζόμενη πολική διόπτρα, ισημερινή σφήνα, άξονα αντιβάρων με αντίβαρο 1kg και αντάπτορα για σφαιροειδή κεφαλή (ball head). Καλώδιο απελευθέρωσης κλείστρου μπορεί να αγοραστεί προαιρετικά για τις περισσότερες γνωστές φωτογραφικές μηχανές.

Η στήριξη Star Adventurer μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε φωτογραφικό τρίποδο με τη βοήθεια των προσαρμογέων της 3/8" ή 1/4". Η ύψωση μπορεί να ρυθμιστεί είτε δίνοντας κλίση στην κεφαλή του τριπόδου σας ή, για μεγαλύτερη ακρίβεια, με την Ισημερινή Σφήνα. Για να προσαρμόσετε μια κάμερα στην Star Adventurer μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια σφαιροειδή κεφαλή τριπόδου Ball Head ή τον βραχίονα Dovetail τύπου L. Αυτός ο βραχίονας, σε συνδυασμό με τον άξονα αντιβάρων με το αντίβαρο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε στη στήριξη μικρά τηλεσκόπια που έχουν προσαρμογή τριπόδου με σπείρωμα 1/4"-20. Αν αφαιρέσετε τον άξονα αντιβάρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα ένα μικρό τηλεσκόπιο και μία φωτογραφική μηχανή τοποθετημένη σε ball head. Χρησιμοποιώντας μόνο τη ράβδο dovetail από τον βραχίονα dovetail τύπου L μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα 2 φωτογραφικές μηχανές με τη βοήθεια 2 σφαιροειδών κεφαλών (ball head) (δεν περιλαμβάνονται).

Χαρακτηριστικά
-  Πολλές προ-αποθηκευμένες ταχύτητες για φωτογραφίσεις χρονοσειρών time-lapse
-  Ταχύτητες παρακολούθησης: αστρική, ηλιακή και σεληνιακή
-  Ενσωματωμένη φωτιζόμενη πολική διόπτρα
-  Θύρα DSLR για αυτοματοποιημένο έλεγχο κλείστρου
-  Ενσωματωμένη θύρα αυτόματης οδήγησης 
-  Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
-  Δυνατότητα για εξωτερική τροφοδοσία με Mini USB
-  Συμβατή με σπειρώματα τριπόδων 3/8" και 1/4"
-  Δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού 
-  Μέγιστο φορτίο: 5kg

Επιπλέον Πληροφορίες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Στήριξη Star Adventurer

  • Αντάπτορας για σφαιροειδή κεφαλή (ball head)

  • Φωτιζόμενη πολική διόπτρα

  • Βραχίονας Dovetail τύπου L 

  • Ισημερινή σφήνα

  • Άξονας αντιβάρων

  • Αντίβαρο 1kg

Βίντεο

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.