Στήριξη Omegon Mini Track LX2 NS (χωρίς σφαιρική κεφαλή) Zoom

OMEGON

Στήριξη Omegon Mini Track LX2 NS (χωρίς σφαιρική κεφαλή)

# NI-57993

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η στήριξη Omegon Mini-Track είναι ένα όργανο που σχεδόν εγγυάται πετυχημένες αστρονομικές φωτογραφίες, όταν χρησιμοποιείται με ευρυγώνιους και ελαφριούς τηλεφακούς. 

Προσωρινά Εξαντλημένο
169,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Στήριξη Omegon Mini Track LX2 NS (χωρίς σφαιρική κεφαλή)

Η στήριξη Omegon Mini-Track είναι ένα όργανο που σχεδόν εγγυάται πετυχημένες αστρονομικές φωτογραφίες, όταν χρησιμοποιείται με ευρυγώνιους και ελαφριούς τηλεφακούς. Αν ταξιδεύετε, η MiniTrack μπορεί να σας συνοδεύσει οπουδήποτε στον κόσμο (είτε στο βόρειο είτε στο νότιο ημισφαίριο). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου χωρίς μπαταρίες και χωράει σε μια τσέπη. Εκατοντάδες άνθρωποι τη χρησιμοποιούν ήδη και είναι ενθουσιασμένοι με τις φωτογραφίες που παίρνουν. Οι αστρονομικές φωτογραφίες που θα πάρετε χρησιμοποιώντας τη MiniTrack σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή!

Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά:

•Μπορείτε να φωτογραφίζετε τον ουρανό οπουδήποτε, είτε στο βόρειο είτε στο νότιο ημισφαίριο, εύκολα και αποτελεσματικά
•Δεν χρειάζεται φόρτιση – είναι κουρδιστή, άρα ανεξάρτητη από μπαταρίες και πρίζες
•Κουρδίστε την τραβώντας το καλώδιο, και η στήριξη θα αρχίσει αμέσως να λειτουργεί
•Ιδανική για πανοραμικές λήψεις του έναστρου ουρανού και για χρήση τηλεφακών έως 300 mm
•Απλά τοποθετήστε την πάνω σε ένα τρίποδα και προσαρτήστε μια φωτογραφική μηχανή βάρους έως 2 kg

Καλύτερες αστρονομικές φωτογραφίες

Σε κάθε ταξίδι σας μπορείτε τώρα να βγάζετε όχι μόνο «τουριστικές» φωτογραφίες αλλά και εκπληκτικές αστρονομικές. Και είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε. Χρειάζεστε μόνο έναν τρίποδα, τη στήριξη MiniTrack, μια σφαιρική κεφαλή και τη φωτογραφική μηχανή σας. Με τα εντελώς απαραίτητα η στήριξη αυτή δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να πάρει καλές αστρονομικές φωτογραφίες.

60 λεπτά μηχανικής παρακολούθησης

Στο εσωτερικό της στήριξης MiniTrack βρίσκεται ένας κουρδιστός μηχανισμός, τα ηλεκτρονικά δεν έχουν θέση εδώ. Η παρακολούθηση γίνεται με υψηλή ακρίβεια. Κουρδίστε τη MiniTrack τραβώντας το καλώδιο, σαν ένα αναλογικό ρολόι, και αμέσως θα αρχίσει την παρακολούθηση, που θα διαρκέσει 60 λεπτά. Αυτή η στήριξη δεν θα χάσει ποτέ τον ρυθμό της, ούτε και σε συνθήκες παγωνιάς. Επιπλέον, δέχεται τηλεφακό. Δεν είναι σύμπτωση που έχει κατακτήσει τις καρδιές των ερασιτεχνών αστρονόμων. 

Σαν αντίβαρο – ο ισχυρός μηχανισμός ελατηρίων 

Η στήριξη MiniTrack έχει πολύ μικρές διαστάσεις και δεν χρειάζεται παρελκόμενα, όπως αντίβαρα. Κι αυτό γιατί, κατά μία έννοια, έχει ενσωματωμένα «αντίβαρα» - υπό τη μορφή ενός συστήματος ελατηρίων. Όταν ξεκινάει η παρακολούθηση, τα ελατήρια αφενός στηρίζουν το βάρος της φωτογραφικής μηχανής και αφετέρου φροντίζουν για την παρακολούθηση. Πάρτε αυτή τη στήριξη στα ταξίδια σας και αφήστε την κύρια στήριξή σας στο σπίτι. 

Βρείτε τον ουράνιο πόλο στη στιγμή

Είναι πολύ απλό να βρείτε τον Πολικό Αστέρα με τη βοήθεια του σωλήνα εντοπισμού του. Αυτός ο «χοντρικός» προσανατολισμός είναι αρκετός για παρακολούθηση με φορτίο μια φωτογραφική μηχανή και έναν φακό. Εκπληκτικά όμορφες φωτογραφίες επιτυγχάνονται πολύ γρήγορα, με μια σειρά λήψεων πλαισίωσης (bracketing exposures).

Ταιριάζει σε όλους τους τρίποδες

Η MiniTrack έχει δύο συνδέσμους – έναν για τον τρίποδα και έναν άλλον για τη φωτογραφική μηχανή ή τη σφαιρική κεφαλή. Απλά προσαρτήστε τη στήριξη στον τρίποδά σας όπως συνήθως, χρησιμοποιώντας τη βίδα 1/4" και ευθυγραμμίστε τη MiniTrack όπως επιθυμείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσαρτήσετε μια σφαιρική κεφαλή με σπείρωμα 1/4" ή 3/8".

Επινοήθηκε και αναπτύχθηκε από τον Cristian Fattinnanzi

Η στήριξη MiniTrack αναπτύχθηκε από τον Ιταλό Cristian Fattinnanzi. Η Omegon ανέλαβε τη διανομή, ώστε η στήριξη να γίνει διαθέσιμη σε έναν ευρύτερο κύκλο φωτογράφων και φυσιολατρών. 

Βγάλτε αστρονομικές φωτογραφίες σε ελάχιστο χρόνο χρησιμοποιώντας αυτή την πλήρως μηχανική μίνι στήριξη. Δεν απαιτείται ρεύμα ή φόρτιση. Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες παντού και πάντα.  


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 490

Επιπλέον Πληροφορίες

Τύπος

Στήριξη φωτογραφικής μηχανής

Σύνδεση με φωτογραφικό τρίποδα

Ναι

Θερμοκρασίες λειτουργίας

Από-20°C έως +60°C

Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο

2 kg

Ειδικά χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση κατά τον άξονα της Απόκλισης

Όχι

Παρακολούθηση κατά τον άξονα της Ορθής Αναφοράς

Ναι

Πολική διόπτρα

Ναι

Εξοπλισμός

Τρίποδας

Όχι

Σφαιρική κεφαλή

Όχι

Γενικά

Υλικό

Αλουμίνιο

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ)

25 x 7,8 x3 cm


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

• Η στήριξη MiniTrack
• Σωλήνας εντοπισμού του Πολικού Αστέρα («πολική διόπτρα»)
• Αντάπτορας από 1/4" σε 3/8" και αντάπτορας από 1/4" σε 1/4"

Βίντεο

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.