Στήριξη EQM-35 PRO SynScan GoTo Zoom

SKYWATCHER

Στήριξη EQM-35 PRO SynScan GoTo

# SKEQM-35

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η ισημερινή στήριξη Sky-Watcher EQM-35 PRO Synscan προσφέρει τις δυνατότητες δύο στηρίξεων: μιας κανονικής ισημερινής στήριξης Go-To και μιας ελαφριάς φωτογραφικής στήριξης, που είναι πολύ βολική για ταξίδια.

Άμεσα διαθέσιμο
779,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Στήριξη EQM-35 PRO SynScan GoTo

 

Η ισημερινή στήριξη Sky-Watcher EQM-35 PRO Synscan προσφέρει τις δυνατότητες δύο στηρίξεων: μιας κανονικής ισημερινής στήριξης Go-To και μιας ελαφριάς φωτογραφικής στήριξης, που είναι πολύ βολική για ταξίδια.

Στην τυπική διαμόρφωση, με άξονες Απόκλισης και Ορθής Αναφοράς, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν μια κανονική ισημερινή στήριξη Synscan™ με σύστημα Go-To, αυτόματη παρακολούθηση και στους δύο άξονες και 42.900+ ουράνια αντικείμενα στη βάση δεδομένων του χειριστηρίου Synscan™. Το ωφέλιμο φορτίο για οπτική παρατήρηση σε αυτή τη διαμόρφωση είναι 10 kg.

Για τα ταξίδια σας, μπορείτε να αφαιρέσετε τον άξονα της Απόκλισης μαζί με τον άξονα των αντιβάρων και τα αντίβαρα. Με αυτόν τον τρόπο το βάρος μειώνεται σημαντικά. Σε αυτή τη διαμόρφωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή πλάκα dovetail 45 mm με βίδα τρίποδα (δεν περιλαμβάνεται) και να προσαρτήσετε απευθείας τη φωτογραφική μηχανή σας χρησιμοποιώντας μια σφαιρική κεφαλή (ball head – δεν περιλαμβάνεται). Εναλλακτικά, μια μηχανή DSLR μπορεί να προσαρτηθεί σε μια βάση τύπου L (L-Bracket) Sky-Watcher Star Adventurer (δεν περιλαμβάνεται). Εφόσον ο άξονας της Απόκλισης έχει αφαιρεθεί, η στήριξη παρακολουθεί μόνο κατά Ορθή Αναφορά και μπορείτε άνετα να βγάλετε φωτογραφίες. Τώρα η στήριξη λειτουργεί όμοια με την Star Adventurer, αλλά έχει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.

Η κεφαλή της στήριξης μοιάζει εμφανισιακά με την EQ3 PRO, αλλά έχει πολύ βελτιωμένα χαρακτηριστικά και απόδοση. Για παράδειγμα, η στήριξη είναι εξοπλισμένη με έναν μεγάλο οδοντωτό τροχό διαμέτρου 92,5 mm, με 180 δόντια, για παρακολούθηση υψηλής ακριβείας (ενώ η EQ3 PRO έχει 130 δόντια). Επίσης, έχει αυξηθεί η αντοχή της βάσης περιστροφής. Αυτό σημαίνει πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και μικρότερες δονήσεις. Επιπλέον, βελτιώνεται έτσι σημαντικά και το περιοδικό σφάλμα.

Η EQM-35 PRO SynScan είναι μια στήριξη με βολικό μέγεθος και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους αστρονόμους, τόσο για οπτική όσο και για φωτογραφική χρήση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 17500

Επιπλέον Πληροφορίες

Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο

10 kg

Τύπος

Ισημερινή GoTo

Τάση εισόδου

12 V

Ένταση ρεύματος

3 A

Βάρος της κεφαλής

4,38 kg

Αντίβαρα

2

Τύπος μοτέρ

Βηματικά (stepper motors)

Όρια πολικής ύψωσης

15° - 65°

Διάμετρος οδοντωτού τροχού Απόκλισης  

34,3 mm

Διάμετρος οδοντωτού τροχού Ορθής Αναφοράς

92,5 mm

Διάμετρος άξονα Απόκλισης

20 mm

Διάμετρος άξονα Ορθής Αναφοράς

25,5 mm

Υλικό οδοντωτών τροχών

Ατσάλι

Αριθμός δοντιών τροχού Απόκλισης

65

Αριθμός δοντιών τροχού Ορθής Αναφοράς

180

Διάμετρος ράβδου αντιβάρων

20 mm

Πλάκα επικάθισης

Τύπου Vixen

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σύστημα GoTo

Ναι

Κατάλληλη για ταξίδια

Ναι

Πολική διόπτρα

Ναι

Διόρθωση περιοδικού σφάλματος (PEC)

Ναι

Εξοπλισμός

Τρίποδας

Ναι

Μπαταρία (Power pack)

Όχι

Άλλα περιεχόμενα

 καλώδιο ρεύματος τύπου αναπτήρα αυτοκινήτου

Τρίποδας

Υλικό τρίποδα

Ατσάλι

Χειριστήριο GoTo

GPS

Προαιρετικό

Βάση δεδομένων

42.900 αντικείμενα

Λογισμικό

SynScan

Γλώσσα

Πολυγλωσσικό

Επικοινωνία

USB 2.0

Ακρίβεια

1

Ταχύτητες παρακολούθησης

Αστρική, ηλιακή, σεληνιακή

WIFI

Προαιρετικό

Αυτόματη οδήγηση (Autoguiding )

Ναι

Βίντεο

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.