Θήκη για διόπτρα Harpia 85 Zoom

ZEISS

Θήκη για διόπτρα Harpia 85

# CZ-2169977

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η νέα θήκη μεταφοράς για τις διόπτρες Victory Harpia σχεδιάστηκε για αξιόπιστη προστασία, μέγιστη ευκολία μεταφοράς και, πάνω από όλα, γρήγορη επιχειρησιακή ετοιμότητα της διόπτρας. Η θήκη αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα Victory Harpia.
Διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 

 

Η νέα θήκη μεταφοράς για τις διόπτρες Victory Harpia σχεδιάστηκε για αξιόπιστη προστασία, μέγιστη ευκολία μεταφοράς και, πάνω από όλα, γρήγορη επιχειρησιακή ετοιμότητα της διόπτρας. Ειδικά σε υπαίθρια χρήση και με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, η θήκη προσφέρει πρόσθετη προστασία από τη βροχή και άλλες εξωτερικές επιδράσεις. Τόσο το κάλυμμα του φακού όσο και αυτό του προσοφθαλμίου έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσδένονται με ασφάλεια στη θήκη, όσο εσείς ασχολείστε με την παρατήρηση της φύσης. Έτσι, αποκλείεται να τα πάρει ο αέρας ή να χαθούν. Η θήκη αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα Victory Harpia.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εγγύηση: 10 χρόνια

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.