*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

StarQuest 114N Zoom

SKYWATCHER

StarQuest 114N

# SKSTARQUEST114

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η νέα στήριξη StarQuest της Sky-Watcher προτείνεται ως μια πλεονεκτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις στηρίξεις κλασικού σχεδιασμού, εξασφαλίζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα, ωφέλιμο φορτίο έως 3 kg, και ομαλές, ακριβείς κινήσεις και στους δύο άξονες.
Εξαντλημένο Προσωρινά
274,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Νευτώνειο Κατοπτρικό Τηλεσκόπιο StarQuest 114N

Η νέα στήριξη StarQuest της Sky-Watcher προτείνεται ως μια πλεονεκτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις στηρίξεις κλασικού σχεδιασμού, εξασφαλίζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα, ωφέλιμο φορτίο έως 3 kg, και ομαλές, ακριβείς κινήσεις και στους δύο άξονες. Το σύστημα κίνησης επιτρέπει εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά το χειρισμό και την ευκολία στόχευσης. 

Μόλις κλειδώσουν οι άξονες, η στόχευση ακριβείας μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των λαβών μικρομετρικών κινήσεων, οι οποίες εκτελούνται με τη βοήθεια γραναζιών που διαθέτουν 122 δόντια. 

Για αποτελεσματική πολική ευθυγράμμιση, αρκεί, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής αλφαδιού του smartphone σας (που δείχνει την κλίση του κινητού σε δύο άξονες), να ρυθμίσετε, με το αντίστοιχο λεβιεδάκι, το Ύψος της στήριξης σε τιμή ίση με το γεωγραφικό πλάτος παρατήρησης (σε μοίρες) και να στρέψετε τη στήριξη κατά Αζιμούθιο προς τον Βόρειο Ουράνιο Πόλο. Επεμβαίνοντας μόνο στον άξονα της Ορθής Αναφοράς με μικρομετρικές κινήσεις, μπορείτε να κρατήσετε το αντικείμενο που παρατηρείτε μέσα στο οπτικό πεδίο. 

Η στήριξη αυτή είναι τόσο πρακτική και ελαφριά, που θα εκπλαγείτε! Ο πτυσσόμενος και σταθερός τρίποδας αλουμινίου είναι εξοπλισμένος με έναν βολικό δίσκο παρελκομένων, για ασφαλή τοποθέτηση όλων των προσοφθάλμιων φακών και του smartphone σας. 

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)
Διάμετρος (mm) 114
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 500
Εστιακός Λόγος (f/) 4.4
Στήριξη StarQuest
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 230
Προσοφθάλμιο 10mm (50x) & 25mm (20x)

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 915 x 350 x 230 mm

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.