STAR ADVENTURER 2I WIFI PRO PACK Zoom

SKYWATCHER

STAR ADVENTURER 2I WIFI PRO PACK

# SKSTARADVENTURER-PRO-WIFI

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Skywatcher Star Adventurer προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες αστροφωτογράφισης σε όσους χρησιμοποιούν κάμερες DSLR με φακούς DSLR ευρέος πεδίου και μεσαίας εστιακής απόστασης. Είναι εύκολο στη χρήση και θα προσελκύσει όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον νυχτερινό έναστρο ουρανό.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
444,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΣΤΗΡΙΞΗ STAR ADVENTURER 2I WIFI PRO PACK

Το Skywatcher Star Adventurer προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες αστροφωτογράφισης σε όσους χρησιμοποιούν κάμερες DSLR με φακούς DSLR ευρέος πεδίου και μεσαίας εστιακής απόστασης. Είναι εύκολο στη χρήση και θα προσελκύσει όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον νυχτερινό έναστρο ουρανό.

Η εξαιρετικά δημοφιλής στήριξη Star Adventurer της SkyWatcher για αστροφωτογράφιση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική στη νέα της έκδοση, Star Adventurer 2i, περιλαμβάνοντας και λειτουργία WiFi, διατηρώντας παράλληλα όλα τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της προηγούμενης έκδοσης. Μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις δυνατότητες που παρέχει η λειτουργία του WiFi από το smartphone σας, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Star Adventurer Mini Console για Android και iOS.

Η στήριξη Star Adventurer της SkyWatcher είναι φιλική προς τον χρήστη και παρέχει διάφορους συνδυασμούς, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη όσον αφορά την αστροφωτογράφιση και τη φωτογραφία τύπου time-lapse. Είναι μία υψηλής ακρίβειας, φορητή και πολύ σταθερή πλατφόρμα για αστρονομική χρήση, με ταχύτητες παρακολούθησης, αστρική, ηλιακή και σεληνιακή, και με αυτοματοποιημένη απελευθέρωση κλείστρου για φωτογραφικές μηχανές DSLR. Επιπλέον, έχει προ-αποθηκευμένες παραμέτρους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε βίντεο χρονοσειρών (time-lapse) με την DSLR σας.

Το πλήρες πακέτο της Star Adventurer 2i Pro Pack αποτελείται από την στήριξη Star Adventurer 2i WiFi, αντάπτορα για σφαιροειδή κεφαλή (ball head), φωτιζόμενη πολική διόπτρα, βραχίονα Dovetail τύπου L, ισημερινή σφήνα και άξονα αντιβάρων με αντίβαρο 1kg. Το καλώδιο απελευθέρωσης κλείστρου μπορεί να αγοραστεί προαιρετικά για τις περισσότερες γνωστές φωτογραφικές μηχανές.

Η στήριξη Star Adventurer 2i μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε φωτογραφικό τρίποδο με τη βοήθεια των προσαρμογέων της 3/8" ή 1/4". Η ύψωση μπορεί να ρυθμιστεί είτε δίνοντας κλίση στην κεφαλή του τριπόδου σας ή, για μεγαλύτερη ακρίβεια, με την ισημερινή σφήνα. Για να προσαρμόσετε μια κάμερα στην στήριξη Star Adventurer 2i μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια σφαιροειδή κεφαλή τριπόδου Ball Head (δεν περιλαμβάνεται) ή τον βραχίονα Dovetail τύπου L (περιλαμβάνεται). Αυτός ο βραχίονας, σε συνδυασμό με τον άξονα αντιβάρων με το αντίβαρο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε στη στήριξη μικρά τηλεσκόπια που έχουν προσαρμογή τριπόδου με σπείρωμα 1/4"-20. Αν αφαιρέσετε τον άξονα αντιβάρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα ένα μικρό τηλεσκόπιο και μία φωτογραφική μηχανή τοποθετημένη σε ball head. Χρησιμοποιώντας μόνο τη ράβδο dovetail από τον βραχίονα dovetail τύπου L μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα 2 φωτογραφικές μηχανές με τη βοήθεια 2 σφαιροειδών κεφαλών (ball head) (δεν περιλαμβάνονται).

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένο σύστημα WiFi, με δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS
Υποστήριξη φωτογράφισης τοπίου με φόντο τον έναστρο ουρανό (star-scape photography)
Λειτουργία φωτογράφισης χρονοσειρών (time-lapse)
Υποστήριξη φωτογράφισης χρονοσειρών τυπικής και μακράς έκθεσης
Ταχύτητες παρακολούθησης: αστρική, ηλιακή και σεληνιακή
Ενσωματωμένη φωτιζόμενη πολική διόπτρα
Θύρα DSLR για αυτοματοποιημένο έλεγχο κλείστρου
Ενσωματωμένη θύρα αυτόματης οδήγησης 
Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
Συμβατή με σπειρώματα τριπόδων 3/8" και 1/4"
Δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού
Ultra compact ισημερινή πλατφόρμα παρακολούθησης
Μοτέρ οδήγησης DC Servo
Τροφοδοσία: 4 μπαταρίες ΑΑ: DC 3.6 V ~ 6.5 V – Εξωτερική τροφοδοσία DC 5V
Δυνατότητα για εξωτερική τροφοδοσία με Mini USB
Μέγιστο φορτίο: 5kg
Λειτουργίες παρακολούθησης: αστρική, ηλιακή και σεληνιακή ταχύτητα παρακολούθησης για το Βόρειο και το Νότιο ημισφαίριο


 

Επιπλέον Πληροφορίες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:


• Στήριξη Star Adventurer 2i WiFi
• Αντάπτορας για σφαιροειδή κεφαλή (ball head)
• Φωτιζόμενη πολική διόπτρα
• Βραχίονας Dovetail τύπου L
• Ισημερινή σφήνα
• Άξονας αντιβάρων
• Αντίβαρο 1kg

Βίντεο

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.