ΕCONOMY, BARLOW 2X Zoom

SKYWATCHER

ΕCONOMY, BARLOW 2X

# AO7400

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διπλασιαστής (2Χ) απο φακό ενός στοιχείου. Ιδανικό για τους ερασιτέχνες που αναζητούν αύξηση των μεγεθύνσεων των τηλεσκοπίων τους με οικονομικό τρόπο.

Εξαντλημένο
24,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 SKYWATCHER ΕCONOMY, BARLOW 2X

Ο Barlow είναι, βασικά, ένας σωλήνας με ένα φακό στο κάτω άκρο και διαμορφωμένο το άνω άκρο ώστε να δέχεται ένα προσοφθάλμιο. Ένας Barlow ενισχύει τη μεγέθυνση ενός προσοφθάλμιου δύο, τρεις ή πέντε φορές, ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ο τυπικός Barlow 2x, για παράδειγμα, σε συνδυασμό με ένα προσοφθάλμιο 16mm θα δώσει  μεγεθυντική ισχύ ίση με αυτήν που δίνει το προσοφθάλμιο των 8mm χρησιμοποιούμενο μόνο του. Ουσιαστικά μπορούμε να διπλασιάσουμε τις επιλογές  στις μεγεθύνσεις που μας προσφέρουν τα προσοφθάλμια που διαθέτουμε. 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.