*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

SkyWatcher 90/900 AZ3 Zoom

SKYWATCHER

SkyWatcher 90/900 AZ3

# SK909AZ3

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ένα κλασικό, διοπτρικό τηλεσκόπιο, εξοπλισμένο με την εύχρηστη, αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ3, κατάλληλο τόσο για ουράνια όσο και για επίγεια παρατήρηση.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
289,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

SkyWatcher  90/900 AZ3


Ένα κλασικό, διοπτρικό τηλεσκόπιο, εξοπλισμένο με την εύχρηστη, αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ3, κατάλληλο τόσο για ουράνια όσο και για επίγεια παρατήρηση.


Διαθέτει αχρωματικό, αντικειμενικό φακό δύο στοιχείων, διαμέτρου 90mm, με πολλαπλές επιστρώσεις οι οποίες αυξάνουν την οξύτητα του ειδώλου. Το μεγάλο εστιακό μήκος και η οπτική απόδοση του σωλήνα το καθιστούν ένα αξιόλογο όργανο για την λεπτομερή και υψηλής μεγέθυνσης, μελέτη της σεληνιακής επιφάνειας καθώς και για την παρατήρηση πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, παρέχοντας οξείες και ευκρινείς εικόνες. Η φωτογράφηση επίγειων στόχων αλλά και της Σελήνης συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του.

Το SK909ΑΖ3 είναι εφοδιασμένο με ερευνητή 6x30, μεταλλικό εστιαστή rack & pinion και με διαγώνιο πρίσμα 45 μοιρών, κατάλληλο για επίγεια παρατήρηση. Όταν αφαιρεθεί το πρίσμα εμφανίζεται σπείρωμα στο οποίο μπορούν να βιδωθούν (προαιρετικά) δαχτυλίδια T-Ring  για να κάνουμε φωτογράφηση στην κύρια εστία. Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπουμε το τηλεσκόπιο σε έναν τηλεφακό 900mm, f/10.Το SkyWatcher 909 συνοδεύεται από την στιβαρή και ευέλικτη αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ3, η οποία προσφέρει την ευκολία των μικρομετρικών κινήσεων τόσο στην ουράνια, όσο και στην επίγεια παρατήρηση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 6100
Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 90
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 900
Εστιακός Λόγος (f/) 10
Στήριξη Αλταζιμουθιακή ΑΖ-3
Ερευνητής 6x30
Διαγώνιο Πρίσμα / Κάτοπτρο 45° Πρίσμα
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 180
Προσοφθάλμιο Super 10mm(90x) & Super WA/LE 25mm(36x), Ø31.8mm

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 1120 x 450 x 250 mm (12 Kg )
  • Διαστάσεις σωλήνα: 12x50cm
  • Βάρος σωλήνα: 2,53kgr
  • Ύψος τρίποδα: 71-123cm
  • Αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ-3 (με κοχλίες μικρομετρικών κινήσεων)
  • Τρίποδας αλουμινίου LT-1
  • Προσαρμογέας παράλληλης φωτογράφησης(piggy back)
  • Το σπείρωμα τύπου Τ στην υποδοχή προσοφθαλμίου επιτρέπει την άμεση προσαρμογή Τ-αντάπτορα για σύνδεση με φωτογραφική μηχανή SLR ή DSLR.
  • Βάρος στήριξης: 3

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.