*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

130/900 EQ2  - MOTOR Zoom

SKYWATCHER

130/900 EQ2 - MOTOR

# SK1309EQ2-M

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Για εσάς που θέλετε ένα σοβαρό όργανο παρατήρησης με μικρό κόστος, ξεκινήστε τώρα με το ιδανικό τηλεσκόπιο
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
344,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


SkyWatcher 130/900 EQ2 - MOTOR

 

Με 30% περισσότερη φωτεινότητα από ένα κλασικό τηλεσκόπιο 114mm, το SkyWatcher 130 είναι το ιδανικό τηλεσκόπιο για όποιον θέλει ένα σοβαρό όργανο παρατήρησης με μικρό κόστος. Η μεγάλη διάμετρος του κατόπτρου δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρατηρήσει, εκτός από τους πλανήτες και τη Σελήνη, μια πληθώρα φωτεινών, αλλά και πολύ αμυδρών αντικειμένων από το βαθύ ουρανό. Η άψογη επεξεργασία των οπτικών του εγγυάται την καλύτερη δυνατή εικόνα ειδώλου με υψηλό κοντράστ.


Η Ισημερινή στήριξη EQ2 είναι αξιόπιστη και σταθερή, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για ομαλές κινήσεις του σωλήνα με τη βοήθεια των μοχλών μικρομετρικών κινήσεων. Αστροφωτογράφηση είναι δυνατή (Σελήνη, πλανήτες ή εκτεταμένα πεδία του ουρανού) με τη βοήθεια του αστροστάτη (μοτέρ) που περιλαμβάνεται στη συσκευασία  και των ειδικών προσαρμογέων αστροφωτογράφησης (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Με το μοτέρ (αστροστάτη) Ορθής Αναφοράς με χειριστήριο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και των ειδικών προσαρμογέων αστροφωτογράφησης (προαιρετικό αξεσουάρ) είναι εφικτή η συνεχής παρακολούθηση και η φωτογράφηση των ουράνιων αντικειμένων (Σελήνη, πλανήτες ή εκτεταμένα πεδία του ουρανού).

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)
Διάμετρος (mm) 130
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 900
Εστιακός Λόγος (f/) 6.92
Στήριξη EQ2 Ισημερινή
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 260
Προσοφθάλμιο 25mm(36x) & 10mm(90x),Ø31.8 mm, x2 Barlow Lens

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 1100 x 510 x 270 mm (20.5 Kg )
  • Το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνει μοτέρ ορθής αναφοράς
  • Δέχεται προσαρμογέα για φωτογράφηση με προβολή (projection photo adapter)
  • Περιλαμβάνονται επίσης: μοχλοί μικρομετρικών κινήσεων κατά ορθή αναφορά και απόκλιση, Φακός Barlow 2x , Μεγάλος δίσκος για τοποθέτηση αξεσουάρ, Προσαρμογέας παράλληλης φωτογράφησης (piggyback),Τρίποδας αλουμινίου αναπτυσσόμενος (71-123cm),
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.