SkyQ Link 2 WiFi portal Zoom

CELESTRON

SkyQ Link 2 WiFi portal

# CE93973

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το ανανεωμένο SkyQ Link 2 WiFi portal της Celestron δίνει στη δωρεάν εφαρμογή SkyPortal (που τρέχει σε iOS ή Android) τη δυνατότητα να χειριστεί ασύρματα τα περισσότερα ρομποτικά τηλεσκόπια Celestron.

Προσωρινά Εξαντλημένο
197,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

SkyQ Link 2 WiFi Portal

Ασύρματη πρόσβαση στο Σύμπαν με το SkyQ Link 2


Το ανανεωμένο SkyQ Link 2 WiFi portal της Celestron δίνει στη δωρεάν εφαρμογή SkyPortal (που τρέχει σε iOS ή Android) τη δυνατότητα να χειριστεί ασύρματα τα περισσότερα ρομποτικά τηλεσκόπια Celestron και μετατρέπει το tablet ή το smart phone σας σε προσωπικό σας πλανητάριο και αστεροσκοπείο. Εκτός από την πλήρως ασύρματη λειτουργία ευθυγράμμισης, το SkyQ Link 2 επιτρέπει επίσης τη στόχευση ενός αντικειμένου απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο δωρεάν πλανηταριακό πρόγραμμα SkyPortal.

Απλά συνδέστε τη μονάδα WiFi στη θύρα του χειριστηρίου ή στη θύρα AUX του τηλεσκοπίου σας και χρησιμοποιήστε το tablet ή το smart phone σας, εφόσον «τρέχει» iOS ή Android, ως δέκτη του ασύρματου WiFi σήματός της. Αμέσως, η συσκευή σας γίνεται ένα ασύρματο χειριστήριο για το τηλεσκόπιό σας και σας καθοδηγεί για τη διαδικασία ευθυγράμμισης και τη στόχευση σε οποιοδήποτε ουράνιο αντικείμενο με ένα απλό άγγιγμα. Απλά αγγίξτε στην οθόνη οποιοδήποτε ουράνιο αντικείμενο παρατηρείτε στον ουρανό για να γίνει αναγνώρισή του. Αγγίξτε ξανά, και το τηλεσκόπιό σας κατευθύνεται σε αυτό το αντικείμενο και το κεντράρει στο προσοφθάλμιο.

Καθώς το SkyQ Link 2 κατευθύνει το τηλεσκόπιό σας σε ένα αντικείμενο, μπορείτε να ακούσετε στη συσκευή σας μία από τις εκατοντάδες περιλαμβανόμενες ηχητικές περιγραφές, που εξηγούν την ιστορία, τη μυθολογία και τα βασικά χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών ουράνιων αντικειμένων.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Sky Tour, και το SkyQ Link 2 θα εμφανίσει μια λίστα με τα καλύτερα αντικείμενα για παρατήρηση την ώρα εκείνη στην τοποθεσία σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εισαγάγετε συντεταγμένες από GPS ή να ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία – το SkyQ Link 2 λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες απευθείας από τη συσκευή σας.

Το SkyQ Link 2 είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε ηλικίας και επιπέδου χρήστες των τηλεσκοπίων Celestron, από παιδιά ως προχωρημένους χρήστες. Προσφέρετε στην οικογένειά σας μια ξενάγηση στο Σύμπαν με το SkyQ Link 2!

SkyQ Link 2, συνεργία με CELESTRON SKYPORTAL

Η τελευταία έκδοση του SkyQ Link της Celestron λειτουργεί με το ολοκαίνουργιο πλανηταριακό πρόγραμμα της Celestron, SkyPortal. Διατίθεται δωρεάν στο Apple App Store και στο Google Play. Το SkyPortal είναι το κλειδί σας για το Σύμπαν, με ή χωρίς το SkyQ Link 2.

Αναπτυγμένο σε συνεργασία με τους ειδικούς του SkySafari, το SkyPortal προσφέρει στον χρήστη εύκολη πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων με περισσότερα από 100.000 ουράνια αντικείμενα. Μπορείτε να καταστρώσετε ένα πρόγραμμα παρατήρησής πριν καν να στήσετε το τηλεσκόπιό σας και να προβάλετε σεληνιακές διελεύσεις και άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον, έως και 100 χρόνια αργότερα.

Το SkyQ Link 2 WiFi portal είναι συμβατό με όλα τα σημερινά ρομποτικά τηλεσκόπια Celestron καθώς και με επιλεγμένα παλαιότερα μοντέλα. Δεν απαιτεί μπαταρίες ή εξωτερική τροφοδοσία.


Το SkyQ Link 2 είναι συμβατό με τις παρακάτω στηρίξεις:

Advanced VX
CG-5 (απαιτεί συμβατό καλώδιο)
CGE Pro
CGEM
CGEM DX
CPC
LCM
NexStar Evolution
NexStar SLT
NexStar SE
SkyProdigy (δεν κάνει αυτόματη ευθυγράμμιση)

Επιπλέον Πληροφορίες

Βίντεο

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.