*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

Skymax 102 AZ-GTi Maksutov-Cassegrain Zoom

SKYWATCHER

Skymax 102 AZ-GTi Maksutov-Cassegrain

# SKBK102AZGTI

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το ελαφρύ και εξαιρετικά φορητό SkyWatcher SKYMAX-102 (AZ-GTi) έχει σχεδιαστεί για ασύρματο έλεγχο με το smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή SynScan για iOS ή Android.
Προσωρινά Εξαντλημένο
544,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Τηλεσκόπιο Skywatcher Skymax 102 AZ-GTi Maksutov-Cassegrain

Το ελαφρύ και εξαιρετικά φορητό SkyWatcher SKYMAX-102 (AZ-GTi) έχει σχεδιαστεί για ασύρματο έλεγχο με το smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή SynScan για iOS ή Android.

Η στήριξη AZ-GTi, με την ενσωματωμένη μονάδα WiFi, δημιουργεί το δικό της δίκτυο Wi-Fi, έτσι ώστε η βάση να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, χωρίς να εξαρτάται από άλλα δίκτυα WiFi ή κινητής τηλεφωνίας. Αφού εισαγάγετε τις συντεταγμένες σας στην εφαρμογή και ακολουθήστε μια απλή διαδικασία ευθυγράμμισης, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το σύμπαν χρησιμοποιώντας το μενού της της εφαρμογής.

Η στήριξη AZ-GTi και η εφαρμογή SynScan παρέχουν πλήρη έλεγχο GO-TO, επιτρέποντας στο τηλεσκόπιο να μεταφέρεται αυτόματα σε οποιοδήποτε από τα αντικείμενα της εκτεταμένης βάσης δεδομένων της εφαρμογής με περισσότερα από 10.000 ουράνια αντικείμένα.

Ενσωματώνει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Sky-Watcher Freedom-Find Dual-Encoder, η οποία επιτρέπει στο τηλεσκόπιο να κινείται χειροκίνητα και στους δύο άξονες χωρίς η στήριξη να χάνει τις πληροφορίες θέσης του. Αυτό δίνει στον χρήστη τεράστια ελευθερία, ευκολία και ευελιξία κατά τη διάρκεια της παρατήρησης.

Το μικρών διαστάσεων αλλά ισχυρό τηλεσκόπιο SKYMAX-102 είναι ιδανικό για την παρατήρηση διπλών αστέρων και φωτεινών πλανητών. Μπορείτε επίσης να δείτε λεπτομέρειες της επιφάνειας της Σελήνης. Διαθέτει οπτικό σύστημα πολλαπλών επιστρώσεων και μεγάλης εστιακής απόστασης, ώστε να μεγιστοποιείται το contrast και η ευκρίνεια της εικόνας.

Χαρακτηριστικά 

Ρομποτικού Συστήματος ΑΖ-GTi WiFi

• Σύστημα ρομποτικού ελέγχου & χειρισμού: Δωρεάν εφαρμογή SynScan App για iOS & Android ή χειριστήριο SynScan (προαιρετικό – ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό)
• Βάση δεδομένων SynScan: 10.000+ αντικείμενα. Αντικείμενα Βαθέως Ουρανού: 10759, περιλαμβανομένων των αντικειμένων των καταλόγων Messier, NGC, IC, Caldwell, Named DSOs, Ονοματισμένοι Αστέρες: 305, Διπλοί Αστέρες: 55, Πλανητικό Σύστημα: 7 πλανήτες, Ήλιος, Σελήνη. (Απεριόριστα αντικείμενα όταν συνεργαστεί με ένα αστρονομικό πλανηταριακό λογισμικό).
• Μέθοδοι ευθυγράμμισης εφαρμογής SynScan: Λαμπρότερου Αστέρα, Ευθυγράμμιση Βορά-Ορίζοντα
• Άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής: Tonight's Best Sky Tour, Point and Go with a mobile device, Identification of Celestial Objects, Remote control over Internet, User defined objects, Pointing Accuracy Enhancement (PAE)
• Ακρίβεια σκόπευσης: Έως 10 arc-minute (RMS)
• Ανάλυση κωδικοποιητών αξόνων Ο.Α & Απόκλισης: 1068 Counts/Rev., περίπου 20 arc-minutes
• Τεχνολογία των διπλών κωδικοποιητών: Freedom-Find™ Dual-Encoder Technology
• Ρυθμοί παρακολούθησης: Sidereal-Αστρικός, Lunar-Σεληνιακός, Solar-Ηλιακός, Alignment-Free Solar Tracking-Ηλιακός, χωρίς ευθυγράμμιση
• Ταχύτητα ολίσθησης: 0.5X, 1.0x, 8.0x, 16x, 32x, 64x, 128x, 400x, 800x
• Λειτουργία παρακολούθησης: Δύο αξόνων
• Μοτέρ: DC Servo Motor, Αναλογία γραναζιού 6480

 

Μηχανικά - Συνδεσιμότητα

• Τρόπος σύνδεσης οπτικού σωλήνα: Dovetail 45mm τύπου Sky-Watcher/Vixen
• Υποδοχές: Θύρα χειριστηρίου SynScan Hand, θύρα SNAP για ντεκλανσέρ DSLR (προαιρετικά τα καλώδια ντακλανσέρ), Ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi
• Συνδεσιμότητα: ASCOM platform για Windows PC, Mobile planetarium App για iOS και Android ( SkySafari Plus/Pro, περισσότερα καθ’ οδόν).
• Πρωτόκολο δικτύου: UDP, Port 11880
• Τρίποδας από αλουμίνιο, ρυθμιζόμενου ύψους με δίσκο για αξεσουάρ
• Ύψος τρίποδα & στήριξης(χωρίς το τηλεσκόπιο): 80.5cm - 152cm
• Μέγιστο ωφέλιμο βάρος: 5.75Kg
• Τροφοδοσία: 8 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται) ή εξωτερικός μετασχηματιστής (DC 7.5~14V, 0.75A) ή τροφοδοτικό Power Tank.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 5750
Οπτικός Σχεδιασμός Καταδιοπτρικό Maksutov-Cassegrain
Διάμετρος (mm) 102
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1300
Εστιακός Λόγος (f/) 12.7
Στήριξη AZ-GTi
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 204
Προσοφθάλμιο 10 mm (52x) & 25 mm (130x)

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 850 x 250 x 430 mm (10 Kg )

Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.