*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

Skyline BASE 50T Zoom

LEVENHUK

Skyline BASE 50T

# LEV-72846

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Levenhuk Skyline BASE 50Tείναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο, κατάλληλο για αστρονομικές παρατηρήσεις από αρχάριους και παιδιά.

Νέες παραλαβές αναμένονται: 16 - 31 Ιανουαρίου 2021

Εξαντλημένο Προσωρινά
64,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SKYLINE BASE 50T 

Το Levenhuk Skyline Base 50T είναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο, κατάλληλο για αστρονομικές παρατηρήσεις από αρχάριους. Αυτό το μοντέλο διαθέτει οπτικά πολύ καλής ποιότητας, αξιόπιστη κατασκευή και είναι έυκολο στη χρήση. Με αυτό το τηλεσκόπιο θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τους κρατήρες της σελήνης, φάσεις της Αφροδίτης,την ερυθρά κηλίδα του Δία, δαχτυλίδια του Κρόνου και μια μεγάλη ποικιλία άλλων ουράνιων αντικειμένων. Το Levenhuk Skyline Base 50T είναι επίσης κατάλληλο και για επίγειες παρατηρήσεις.

Οι φακοί καλύπτονται με ειδική επίστρωση, η οποία επιτρέπει τη μέγιστη ικανότητα συλλογής φωτός των οπτικών. Ως αποτέλεσμα, οι εικόνες που μπορείτε να απολαύσετε με αυτό το τηλεσκόπιο είναι πάντα ζωντανές και καθαρές.

Το τηλεσκόπιο διαθέτει 5x ερευνητή, το οποίος σας βοηθά να βρείτε εύκολα τα επιθυμητά ουράνια αντικείμενα.

Θυμηθείτε ότι όσο υψηλότερη είναι η μεγέθυνση, τόσο μικρότερο είναι το οπτικό πεδίο που μπορείτε να παρατηρήσετε. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τις παρατηρήσεις σας με το προσοφθάλμιο που έχει το μεγαλύτερο εστιακό μήκος. 

Ο σωλήνας του τηλεσκοπίου είναι τοποθετημένος σε μία αλταζιμουθιακή στήριξη, επιτρέποντάς σας να μετακινήσετε τον σωλήνα οριζόντια και κάθετα. Ένα ανθεκτικό τρίποδο από αλουμίνιο που υποστηρίζει τη βάση παρέχεται με ένα βολικό δίσκο αξεσουάρ, που αυτό σημαίνει ότι επιπλέον προσοφθάλμιοι φακοί θα είναι επίσης εύκολα προσβάσιμοι κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεων σας.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 50
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 600
Εστιακός Λόγος (f/) 12
Στήριξη Αλταζιμουθιακή
Ερευνητής 5x24
Προσοφθάλμιο 4mm (150x), 12.5mm (48x), 20mm (30x), 1.5x ανορθωτικό προσοφθάλμιο, 3x Barlow

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 860 x 200 x 135 mm (2.4 Kg )

Περιλαμβάνεται εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά
Εγγύηση εφ' όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.