Σκοτεινό πεδίο για γεμολογία Zoom

KONUS

Σκοτεινό πεδίο για γεμολογία

# KO5138

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το σκοτεινό πεδίο (dark field) είναι κατάλληλο για παρατήρηση λίθων και κοσμημάτων.
Διαθέσιμο
99,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σκοτεινό πεδίο για γεμολογία

Το σκοτεινό πεδίο (dark field) είναι κατάλληλο για παρατήρηση λίθων και κοσμημάτων. Τοποθετείται πάνω στην τράπεζα του στερεοσκοπίου εφόσον αυτή φωτίζεται από κάτω (στερεοσκόπιο Diamond). Εάν το στερεοσκόπιο δεν διαθέτει φωτισμό από κάτω (στερεοσκόπια Crystal Pro και Delta )τότε απαιτείται η προαιρετική, φωτιζόμενη βάση #ΚΟ5475. Η βάση διατίθεται ξεχωριστά. Στη φωτογραφία επάνω, φαίνεται το σκοτεινό πεδίο μαζί με τη φωτιζόμενη βάση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 200

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 15 x 10 x 6 mm (0.2 Kg )

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.