Σκίαστρο αντικειμενικού φακού για C6 & C8 Zoom

CELESTRON

Σκίαστρο αντικειμενικού φακού για C6 & C8

# CE94009

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το παρέκταμα δρόσου διαθέτει δύο λωρίδες από Velcro, ώστε ο χρήστης να μπορεί να το προσαρμόσει είτε σε τηλεσκόπιο C6 είτε σε C8.
Άμεσα διαθέσιμο
47,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σκίαστρο Αντικειμενικού Φακού για C6 & C8

Αυτό το παρέκταμα δρόσου διαθέτει δύο λωρίδες από Velcro, ώστε ο χρήστης να μπορεί να το προσαρμόσει είτε σε τηλεσκόπιο C6 είτε σε C8. Εξυπηρετεί επίσης ως Σκίαστρο Αντικειμενικού Φακού, εμποδίζοντας το διάχυτο φως να προσπέσει στο διορθωτή, πράγμα το οποίο βελτιώνει σημαντικά το κοντράστ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.