Σκίαστρο αντικειμενικού φακού για C11 Zoom

CELESTRON

Σκίαστρο αντικειμενικού φακού για C11

# CE94014

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το μοντέλο είναι συμβατό με όλους τους σωλήνες των 11 ιντσών.
Διαθέσιμο
79,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σκίαστρο Αντικειμενικού Φακού για C11

Αυτό το μοντέλο είναι συμβατό με όλους τους σωλήνες των 11 ιντσών.
Το Σκίαστρο Αντικειμενικού / Καπάκι Δρόσου είναι ένας σωλήνας που έχει περίπου την ίδια διάμετρο με το σωλήνα του τηλεσκοπίου. Είναι σχεδιασμένος για να προσαρμόζεται στο μπροστινό άκρο του τηλεσκοπίου, ώστε να μειώνει την ποσότητα της δρόσου που σχηματίζεται στο διορθωτή. Εξυπηρετεί επίσης ως Σκίαστρο Αντικειμενικού Φακού, εμποδίζοντας το διάχυτο φως να προσπέσει στο διορθωτή, πράγμα το οποίο βελτιώνει σημαντικά το κοντράστ.
Η Celestron διαθέτει επίσης μια πλήρη σειρά ανθεκτικών αλλά μαλακών πλαστικών σκιάστρων (από Foamex) για φακούς, τα οποία μετά τη χρήση μπορούν να γίνουν επίπεδα για άνετη αποθήκευση. Είναι από πιο παχύ υλικό και δεν σπάνε εύκολα όπως τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Το επίπεδο ποιότητας είναι ένα σκαλί πιο πάνω από όλα τα άλλα, καθώς όλο το υλικό είναι ραμμένο (όχι κολλημένο σε κάποια μέρη), ώστε να διασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.