Σκίαστρο αντικειμενικού φακού DX για C9.25 και C11 Zoom

CELESTRON

Σκίαστρο αντικειμενικού φακού DX για C9.25 και C11

# CE94016

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού/καπάκι δρόσου DX είναι ένας σωλήνας που έχει περίπου την ίδια διάμετρο με τον οπτικό σωλήνα του τηλεσκοπίου. Είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο μπροστινό άκρο του τηλεσκοπίου, ώστε να μειώνει την ποσότητα της δρόσου που σχηματίζεται στη διορθωτική πλάκα.
Διαθέσιμο με Προπαραγγελία
79,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Σκίαστρο Αντικειμενικού Φακού DX για C9,25 και C11

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού/καπάκι δρόσου DX είναι ένας σωλήνας που έχει περίπου την ίδια διάμετρο με τον οπτικό σωλήνα του τηλεσκοπίου. Είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο μπροστινό άκρο του τηλεσκοπίου, ώστε να μειώνει την ποσότητα της δρόσου που σχηματίζεται στη διορθωτική πλάκα. Επίσης, εμποδίζει την είσοδο του διάχυτου φωτός στο τηλεσκόπιο, για καλύτερη θέαση και αστροφωτογράφιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οπτικούς σωλήνες Schmidt-Cassegrain 9.25’’ και 11’’, EdgeHD και RASA (με μονή ράβδο dovetail).

Σχεδιασμός

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού/καπάκι δρόσου DX είναι σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζει τέλεια σε οπτικούς σωλήνες Celestron διαμέτρου 9.25’’ και 11’’. Είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο το οποίο είναι ταυτόχρονα εύκαμπτο και ανθεκτικό. Η επιπλέον επένδυση που έχει προστεθεί στο άκρο που εφαρμόζει στο τηλεσκόπιο εξασφαλίζει σταθερότητα και καλύτερη εφαρμογή στον οπτικό σωλήνα. Η εσωτερική επένδυση τσόχας απορροφά την υγρασία και το διάχυτο φως, βελτιώνοντας σημαντικά την αντίθεση κατά την παρατήρηση και την αστροφωτογράφιση. Το σκίαστρο διαθέτει επαρκώς μεγάλο κόψιμο, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα και επιπλέον, να μην εμποδίζει τη ράβδο τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail) και να μπορεί να φιλοξενήσει ράβδους πλάτους μέχρι 4’’.

Η τοποθέτηση του σκιάστρου στον οπτικό σωλήνα είναι εύκολη χάρη στις αυτοκόλλητες ταινίες βέλκρο που διαθέτει. Οι ταινίες αυτές μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τη διάμετρο του οπτικού σωλήνα του τηλεσκοπίου σας.

Μεταφορά και αποθήκευση

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού DX είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο υλικό ώστε να μπορείτε να το διπλώσετε και έτσι να εξοικονομήσετε χώρο κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή του.

Με μια ματιά:

  • Αποτρέπει τον σχηματισμό δρόσου στη διορθωτική πλάκα των τηλεσκοπίων Schmidt-Cassegrain ή EdgeHD.

  • Κατάλληλο για οπτικούς σωλήνες διαμέτρου 9.25’’ και 11’’.

  • Με σχεδιασμό κατάλληλο ώστε να μην εμποδίζει τη ράβδο τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail).

  • Το εσωτερικό του σκιάστρου διαθέτει επένδυση που μειώνει την υγρασία και εμποδίζει το διάχυτο φως.

  • Είναι εύκαμπτο και μπορεί να διπλωθεί για εύκολη μεταφορά.

 

Χαρακτηριστικά

Υλικό

Πολυαιθυλένιο

Βάρος

0.81 kg

Διαστάσεις

431 x 1066.8 x 3.556 mm

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 810

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.