ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥ Twist Lock 2" ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ SCHMIDT CASSEGRAIN Zoom

AURIGA

ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥ Twist Lock 2" ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ SCHMIDT CASSEGRAIN

# AUTWLOCKADAPT-2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο σφιγκτήρας είναι ιδανικός για βαριά και μεγάλα προσοφθάλμια. Διατηρεί το προσοφθάλμιό σας σωστά κεντραρισμένο πάνω στον οπτικό άξονα, χωρίς τζόγο και γρατζουνιές.
Άμεσα διαθέσιμο
89,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥ Twist Lock 2" ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ SCHMIDT CASSEGRAIN


Σφιγκτήρας προσοφθάλμιου φακού Twist Lock με Quick Lock για τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain. Ο σφιγκτήρας είναι ιδανικός για βαριά και μεγάλα προσοφθάλμια. Διατηρεί το προσοφθάλμιό σας σωστά κεντραρισμένο πάνω στον οπτικό άξονα, χωρίς τζόγο και γρατζουνιές.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.