ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ CLICK LOCK 2˝ CL ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ 47 mm Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ CLICK LOCK 2˝ CL ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ 47 mm

# BA-2956247

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε ένα, δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης ούτε στους μπρούτζινους δακτυλίους σύσφιξης!

Προσωρινά Εξαντλημένο
85,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σφιγκτήρας Clicklock 2˝ CL προέκτασης 47 mm

Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε ένα, δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης ούτε στους μπρούτζινους δακτυλίους σύσφιξης! Με μια μικρή στρέψη του εξωτερικού δακτυλίου δύο  ειδικοί μη-παραμορφωτικοί κύλινδροι έρχονται σε επαφή με το προσοφθάλμιο και το κρατούν σφιχτά στον υποδοχέα.
Το κουμπωτό κολάρο  clicklock της Baader Planetarium μπορεί να επεκτείνει τους εστιαστές 2˝ αλλά και όλες τις συσκευές κοντά στα 47mm και μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί και για περιπτώσεις που δεν θα τοποθετηθεί κάποια κάμερα δηλαδή και για άμεση παρατήρηση. Επίσης μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιπτώσεις που τοποθετούνται αναστροφείς ειδώλου και προκύπτει το συνολικό μήκος του εστιαστή μικρότερο από το απαιτούμενο. Τότε μπορούμε να επιμηκύνουμε το σύστημα με τον σφιγκτήρα Clicklock 2˝ CL  και το τηλεσκόπιο να μπορεί να ε
στιάσει. 

Εφαρμογές του σφιγκτήρα
 
 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 184

Επιπλέον Πληροφορίες

-Καθαρό βάρος: 184 γραμμάρια

 -Μήκος: 47 mm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.