Ισημερινή Σφήνα Celestron HD Pro Zoom

CELESTRON

Ισημερινή Σφήνα Celestron HD Pro

# CE93664

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

H ισημερινή σφήνα HD Pro της Celestron παρέχει βαρέως τύπου σταθερή πλατφόρμα, που εγγυάται αμελητέους κραδασμούς και είναι κατάλληλη για αστροφωτογράφιση.
Άμεσα διαθέσιμο
544,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ισημερινή Σφήνα Celestron HD Pro 

H σφήνα HD Pro έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τα τηλεσκόπια Schmidt Cassegrain της Celestron διαμέτρου έως 11’’ με διχαλωτή στήριξη. H ισημερινή σφήνα HD Pro της Celestron παρέχει βαρέως τύπου σταθερή πλατφόρμα, που εγγυάται αμελητέους κραδασμούς και είναι κατάλληλη για αστροφωτογράφιση. Το εύρος γεωγραφικού πλάτους 0ο-90ο της σφήνας επιτρέπει τη χρήση της και στον ισημερινό. Τα χαρακτηριστικά της ισημερινής σφήνας Celestron HD Pro περιλαμβάνουν: έλεγχο ύψους/αζιμούθιου με υπερμεγέθεις κοχλίες ρύθμισης για εύκολη πολική ευθυγράμμιση, θήκη για τοποθέτηση χειριστηρίου στη σφήνα ή στην διχαλωτή στήριξη, κεκλιμένη επιφάνεια για ευκολότερη στήριξη του τηλεσκοπίου απλώς βιδώνοντάς το στην υποδοχή της σφήνας, καθώς επίσης και κοχλία ρύθμισης του γεωγραφικού πλάτους διαμέτρου 14 mm, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα κατά τη ρύθμιση και να ελαχιστοποιούνται οι κραδασμοί και η περιστροφή τηλεσκοπίων μεγάλου βάρους να γίνεται με ευκολία. 

Με μια ματιά:

  • Κοχλίας ρύθμισης γεωγραφικού πλάτους διαμέτρου 14 mm: προσφέρει αντοχή και σταθερότητα. Δεν λυγίζει και εξασφαλίζει ελάχιστους κραδασμούς και εύκολη περιστροφή τηλεσκοπίων μεγάλου βάρους.
  • Εύρος γεωγραφικού πλάτους 0ο-90ο: κατάλληλο για χρήση της σφήνας και στον ισημερινό.
  • Ενσωματωμένη θήκη για χειριστήριο: Μπορείτε να τοποθετήσετε το χειριστήριο στη θήκη του, χωρίς αυτό να πέσει κατά την περιστροφή της στήριξης.
  • Κεκλιμένη επιφάνεια: οι εσοχές για την τοποθέτηση τηλεσκοπίου «κουμπώνουν» με απλό βίδωμα. Με τον τρόπο αυτό η τοποθέτηση τηλεσκοπίου σε σφήνα γίνεται με ευκολία.
  • Βαρέως τύπου πλατφόρμα: στιβαρή, εξασφαλίζει αμελητέους κραδασμούς κατά την αστροφωτογράφιση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βίντεο

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.