ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ NEXSTAR 6SE, 8SE & EVOLUTION Zoom

CELESTRON

ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ NEXSTAR 6SE, 8SE & EVOLUTION

# CE93665

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες απεικόνισης του τηλεσκοπίου σας NexStar Evolution ή NexStar SE με αυτήν τη νέα ισημερινή σφήνα. Η ισημερινή αυτή σφήνα μετατρέπει τις παραπάνω στιβαρές στηρίξεις σε φορητές υπερδυνάμεις αστρο-απεικόνισης.

Διαθέσιμο
399,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ NEXSTAR 6SE, 8SE & EVOLUTION 

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες απεικόνισης του τηλεσκοπίου σας NexStar Evolution ή NexStar SE με αυτήν τη νέα ισημερινή σφήνα.
Η ισημερινή αυτή σφήνα μετατρέπει τις παραπάνω στιβαρές στηρίξεις σε φορητές υπερδυνάμεις αστρο-απεικόνισης.

Τα δημοφιλή πλέον NexStar SE αλλά και τα τηλεσκόπια της νέας σειράς NexStar Evolution είναι σπουδαία για αστροφωτογράφηση, ωστόσο, μια ισημερινή σφήνα είναι απαραίτητη για τη λήψη εικόνων μεγάλης διάρκειας έκθεσης ή για να προχωρήσετε περαιτέρω και να χρησιμοποιήσετε autoguider.
Η αλταζιμουθιακή στήριξη κρατά μεν τα αντικείμενα στο κέντρο, αλλά μια μεγάλης διάρκειας έκθεση θα αποκαλύψει την περιστροφή τους εντός του οπτικού πεδίου. Προσθέτοντας μια σφήνα επιτρέπετε στη στήριξη να παρακολουθεί το αντικείμενο με “ισημερινό” τρόπο, εξαλείφοντας έτσι την περιστροφή του στο πεδίο.

Η συγκεκριμένη σφήνα σχεδιάστηκε από την αρχή και κατασκευάστηκε ειδικά για τα NexStar Evolution & SE, ώστε να αρμόζει και στο μέγεθος και στο στυλ τους. Το βάρος της είναι το ελάχιστο δυνατό ώστε να διατηρηθεί η φορητότητα του όλου συστήματος, αλλά η πλατφόρμα είναι ανθεκτική και στιβαρή για να υποστηρίξει τη λήψη φωτογραφιών μεγάλης διάρκειας έκθεσης.
Η σφήνα διαθέτει φυσαλίδα οριζοντιοποίησης και σταθερή βίδα ρύθμισης του γεωγραφικού πλάτους, καθώς και ευανάγνωστη κλίμακα γεωγραφικού πλάτους. 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 6800

Επιπλέον Πληροφορίες

Ωφέλιμο βάρος: 16,3Kg
Εύρος γεωργικού πλάτους: 0° - 70°

Σxετικά Προϊόντα

  • HD PRO WEDGE
    CELESTRON

    HD PRO WEDGE

    544,00 €
    ή από 32,92 € /μήνα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.