ΣΕΤ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Zoom

BRAINSTORM

ΣΕΤ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

# PP-MP8500

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Χρησιμοποιήστε τις πετονιές για να κρεμάσετε τους οκτώ πλανήτες από το ταβάνι του δωματίου σας. Οι πλανήτες φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Ηλικία 6+


 

Άμεσα διαθέσιμο
15,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σετ πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος 

Χρησιμοποιήστε τις πετονιές για να κρεμάσετε τους οκτώ πλανήτες από το ταβάνι του δωματίου σας. Στη συσκευασία θα βρείτε πληροφορίες για το όνομα και τη θέση του κάθε πλανήτη ώστε να τους τοποθετήσετε σωστά! Την ημέρα οι πλανήτες είναι φωτεινοί και πολύχρωμοι ενώ τη νύχτα, όταν τα φώτα σβήνουν, φωσφορίζουν. Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό διακοσμητικό παιχνίδι!

Ηλικία 6+

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.