Σετ φίλτρων RGB, 1¼” για αρχάριους Zoom

BAADER PLANETARIUM

Σετ φίλτρων RGB, 1¼” για αρχάριους

# BA-2458350

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα φίλτρα Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε σκούρο και αποκοπής Υπερύθρων σε ένα ολοκληρωμένο set
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
97,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Baader Planetarium CCD RGB filter set 31,8mm (1¼”) για αρχάριους


 Τα φίλτρα Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε σκούρο και αποκοπής Υπερύθρων σε ένα ολοκληρωμένο set. Τα εξαιρετικής ποιότητας χρωματικά φίλτρα της Baader δημιουργούν ένα νέο επίπεδο ποιότητας και απόδοσης στην αύξηση του κοντράστ των πλανητών. Τα φίλτρα αυτά εξελίχτηκαν με βάση την καλύτερη δυνατή φωτογράφηση του Άρη χρησιμοποιώντας web camera. Διακρίνονται εύκολα σκοτεινές δομές στον Άρη,  στο Δία και όλοι οι πλανήτες του Ηλιακού συστήματος αποκτούν μια πολύ πιο οξυμένη εικόνα. Παράλληλα θα αποτελέσουν ένα από τα όπλα του αστροφωτογράφου κατά της φωτορύπανσης αλλά και της ατμοσφαιρικής διαταραχής. Προσαρμόζονται με σπείρωμα σε προσοφθάλμια 31,8mm (1.25") και ενδείκνυνται έτσι και για άμεση παρατήρηση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.