ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ  4τεμ Zoom

SKYWATCHER

ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 4τεμ

# OV-20202

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το σετ περιέχει 4 έγχρωμα φίλτρα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται σε προσοφθάλμια 1,25".

Προσωρινά Εξαντλημένο
49,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 4τεμ

Το σετ περιέχει 4 έγχρωμα φίλτρα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται σε προσοφθάλμια 1,25". Περιλαμβάνονται τα ακόλουθα χρώματα:

  • Κίτρινο
  • Κόκκινο
  • Πράσινο
  • Φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (neutral density), που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε στο μέγιστο την παρατήρηση της Σελήνης

Αν έχετε ήδη όλα τα προσοφθάλμια που χρειάζεστε για τη λεπτομερή μελέτη των πλανητών και της Σελήνης, αυτά τα φίλτρα θα κάνουν πολύ πιο απολαυστική την παρατήρηση του ηλιακού συστήματος.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.