ΣΕΤ 4 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGB CCD Ø31,8mm (1 1/4″) Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΣΕΤ 4 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGB CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

# BA-2458472

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα νέα φίλτρα LRGB της Baader , με ειδικές αντιανακλαστικές επιφάνειες, παρέχουν βελτιωμένο διαχωρισμό χρωμάτων και ποιότητα εικόνας. Διάμετρος 1 1/4″.
Προσωρινά Εξαντλημένο
307,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σετ 4 φίλτρων RGB και UV/IR cut, Ø31,8mm (1 ¼") 

Τα νέα φίλτρα LRGB της Baader , με ειδικές αντιανακλαστικές επιφάνειες, παρέχουν βελτιωμένο διαχωρισμό χρωμάτων και ποιότητα εικόνας. Δυστυχώς, οι προφανείς βελτιώσεις τους θα σας αναγκάσουν πιθανότατα να ξαναεπισκεφθείτε τους αγαπημένους σας στόχους για μια δεύτερη φωτογραφία!
 
Αυτό που κάνει τα φίλτρα της Baader να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς είναι η προσεκτική διαδικασία παραγωγής αλλά και ελέγχου τους. Η συνεργασία της Baader με μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής λεπτών υμενίων  για την παραγωγή τους, έχει ως αποτέλεσμα απαράμιλλη οπτική ποιότητα, και καμπύλες απόκρισης που αγγίζουν το ιδανικό.

Με τις ιδιαίτερα απότομες “βυθίσεις’’ στις καμπύλες, όπως επίσης και την υψηλή διαπερατότητα (μεγαλύτερη από 95%) σε όλο το εύρος του φάσματος, η εταιρία Baader κατάφερε κάτι που καμιά άλλη εταιρία παραγωγής RGB φίλτρων δεν είχε καταφέρει σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν: Να διαχωρίσει ικανοποιητικά τις πολύτιμες γραμμές του Ηβ και ΟΙΙΙ. To μπλε φίλτρο είναι διαπερατό και στις δύο γραμμές, ενώ το πράσινο φίλτρο μόνο στο ΟΙΙΙ με αποτέλεσμα οι δύο γραμμές να παριστάνονται όπως πρέπει: Η μεν πρώτη εντελώς μπλε και η δεύτερη με μια ενδιάμεση γαλαζοπράσινη απόχρωση. 

Επιπλέον οι καμπύλες του πράσινου και κόκκινου φίλτρου σχεδόν αλληλεπικαλύπτονται, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κενό στην περιοχή των 580nm, για να μπλοκάρουν την ενοχλητική φωτορύπανση από τις λάμπες υδραργύρου/νατρίου.
Tα τρία έγχρωμα φίλτρα συνοδεύονται από ένα τέταρτο φίλτρο αποκοπής UV/IR (φίλτρο L-luminance), το οποίο επιτρέπει την αποκλειστική διέλευση μόνο της ορατής ακτινοβολίας και είναι ισοπαχές με τα έγχρωμα φίλτρα, έτσι ώστε να μη μεταβάλλεται η θέση του εστιακού επιπέδου (δεν αλλάζει η εστίαση στα καταδιοπτρικά και κατοπτρικά τηλεσκόπια).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει τα φίλτρα LRGB της Baader ξεχωριστά είναι οι ειδικές αντιανακλαστικές επιστρώσεις τους, αποτέλεσμα ειδικού σχεδιασμού και  εκτεταμένων ελέγχων κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Με τη νέα σειρά φίλτρων LRGB της Baader οι ενοχλητικές εσωτερικές ανακλάσεις είναι παρελθόν!

Τα φίλτρα διατίθενται στο στάνταρ μέγεθος 1 ¼ " (31.8mm), σε 2" (50,8mm) και αυτό της διαμέτρου των 50,8mm μόνο με το γυάλινο φίλτρο χωρίς το μεταλλικό πλαίσιο.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.