ΡΟΛΟΪ ΚΟΥΚΟΣ Zoom

SELEGIOCHI

ΡΟΛΟΪ ΚΟΥΚΟΣ

# SEL-6104025

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το παραδοσιακό ρολόι με τον κούκο επί δώδεκα φορές !
Ένα κλασικό, στην εμφάνιση, ρολόι που παράγει έναν διαφορετικό ήχο πουλιού σε κάθε ακέραιη ώρα.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
34,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΡΟΛΟΪ "ΚΟΥΚΟΣ" ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥΛΙΩΝ

Μετατρέψτε τον χώρο σας σε παραδείσιο δάσος. Τα κελαηδίσματα 12 πουλιών αγγέλλουν το πέρασμα της ώρας, κατά τη διάρκεια της μέρας. Τη νύχτα, όμως, σιωπούν όλα τα πουλιά, ακόμα και η νυκτόβια κουκουβάγια, για να μη χάσετε τον ύπνο σας!

Το παραδοσιακό ρολόι με τον κούκο επί δώδεκα φορές !
Ένα κλασικό, στην εμφάνιση,  ρολόι που παράγει έναν διαφορετικό ήχο πουλιού σε κάθε ακέραιη ώρα. Αυτό συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, διότι ο ειδικός αισθητήρας εμποδίζει τη διαδικασία αυτή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι!!
Τα 12 πουλιά που ακούγονται είναι με τη σειρά:  σπίνος, κούκος, παπαδίτσα, δρυοκολάπτης, τσίχλα, μπούφος, τρωγλοδύτης, κότσυφας,  αιγίθαλος, αηδόνι, κοκκινολαίμης και κουκουβάγια.

Επιπλέον Πληροφορίες

Επιτοίχιο/ Επιτραπέζιο.
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Διάμετρος: 20cm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.