Μεταβλητός βραχίονας στήριξης Laser Pointer / Ερευνητή 9x50 Zoom

SAXON

Μεταβλητός βραχίονας στήριξης Laser Pointer / Ερευνητή 9x50

# SA-VF006

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

TEΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!! Χρησιμοποιήστε το laser pointer ως ερευνητή για τον εντοπισμό ουρανίων αντικειμένων!

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 49,00 €

Τιμή προσφοράς: 29,40 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μεταβλητός βραχίονας Laser Pointer / Ερευνητή 9x50


Ο βραχίονας αυτός επιτρέπει τη χρήση του Green Laser Pointer και ως ερευνητή για τον εντοπισμό ουράνιων αντικειμένων. Το laser pointer τοποθετείται στους εσωτερικούς δακτύλιους και ευθυγραμμίζεται με τη βοήθεια των ασημί βιδών.

Ο βραχίονας δέχεται και ερευνητή 9x50 εάν αφαιρέσουμε τις έξι μαύρες, εξωτερικές βίδες και τους εσωτερικούς δακτύλιους με τα στηρίγματά τους και τοποθετήσουμε άλλες βίδες, αντίστοιχης διατομής, οι οποίες όμως δεν περιλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία του βραχίονα.

Ο βραχίονας συνδέεται στο τηλεσκόπιο μέσω της βάσης dovetail ή με τη βοήθεια δύο βιδών και είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.